Ο Χάρης Ρώμας αποκάλυψε τον λόγο που το "Κωνσταντίνου και Ελένης" δε συνεχίστηκε για 3η σεζόν.

Μία από τις πιο επιτυχημένες ελληνικές σειρές είναι το “Κωνσταντίνου και Ελένης“. Η κωμική σειρά του Χάρη Ρώμα και της Άννας Χατζησοφιάς σημείωσε μεγάλη επιτυχία όταν προβλήθηκε για πρώτη φορά μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, αλλά και στις επαναλήψεις που βλέπουμε κάθε χρόνο. Τώρα, μάθαμε γιατί η σειρά αυτή δε συνεχίστηκε για ακόμα ένα κύκλο.

Στην ελληνική τηλεόραση των 90s είχε αφιέρωμα το “Βινύλιο” της Παρασκευής. Μεταξύ όλων όσων είδαμε, ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του είχαν μία σύνδεση και με τον Χάρη Ρώμα. Ο γνωστός δημιουργός και ηθοποιός μίλησε για τις μεγάλες επιτυχίες που έχει κάνει στην τηλεόραση και αποκάλυψε τον λόγο που η σειρά “Κωνσταντίνου και Ελένης” δε συνεχίστηκε για τρίτη σεζόν.

Όπως δήλωσε ο γνωστός ηθοποιός:

“Άκουγα πολλές σειρήνες και προειδοποιήσεις του καλλιτεχνικού κινδύνου και είχα επηρεαστεί πάρα πολύ. Μάλιστα το Κωνσταντίνου και Ελένης δεν συνεχίστηκε για τρίτη χρονιά γιατί και η Ελένη Ράντου άκουσε τους καλοθελητές που έλεγαν ότι θα μείνουμε πάντα η Κατακουζήνα και η Γκαρσόνα σαν ηθοποιοί.

Έτσι η Ελένη μου είπε να το σταματήσουμε αν και όπως έχει διαρρεύσει, μας έδιναν πολύ μεγάλα χρηματικά ποσά για να συνεχίσουμε τη σειρά και τα επόμενα χρόνια. Στην πορεία τα πράγματα δικαιώνονται ή όχι κι ο χρόνος είναι μεγάλος καταλύτης.”

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
  
 1