Big Brother: Η παίκτρια που αποχώρησε λίγο πριν τον ημιτελικό του ριάλιτι
Γυναικεία υπόθεση ήταν η διαδικασία της αποχώρησης στο Big Brother λίγο πριν τον μεγάλο ημιτελικό του ριάλιτι.

Ακόμα ένα live του Big Brother παρακολουθήσαμε το βράδυ της Παρασκευής. Πρόκειται για το τελευταίο live λίγο πριν τον μεγάλο τελικό. Σε αυτό το επεισόδιο είδαμε ακόμα μία αποχώρηση.

Γυναικεία υπόθεση ήταν η αποχώρηση στο Big Brother. Συγκεκριμένα, υποψήφιες για αποχώρηση είναι η Ευδοκία Τσαγκλή, η Μαίρη Βαρσάμη και η Μαρία Αλεξόγλου διεκδίκησαν την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού και μία θέση στον ημιτελικό.

Οι παρουσιαστές Γρηγόρης Γκουντάρας και Νάταλι Κάκκαβα υποδέχθηκαν στον πλατό δύο παίκτες του Survivor, την Μαριάνθη Κάσαδαγλη και τον Πάνο Αργιανίδη, καθώς και τον δημοσιογράφο, Κωνσταντίνο Αρτσίτα. Όπως και κάθε εβδομάδα, παρούσα ήταν κι η Αφροδίτη Γραμμέλη, η οποία σχολίασε με όλους μαζί τα τεκταινόμενα της εβδομάδας και τις ισορροπίες που άλλαξαν μέσα στο σπίτι.

Αρχικά υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν η Μαίρη Βαρσάμη από την ανοιχτή ψηφοφορία και η Ανχελίτα, η Ευδοκία Τσαγκλή κι η Μαρία Αλεξόγλου από την μυστική ψηφοφορία των παικτών. Την επόμενη ημέρα η Ανχελίτα κέρδισε την δοκιμασία του βέτο κι εξαιρέθηκε από την διαδικασία αποχώρησης.

Κοντά στο τέλος της βραδιάς, ο Γρηγόρης Γκουντάρας ανακοίνωσε πως ο παίκτης που αποχαιρέτησε από το σπίτι, δύο εβδομάδες πριν ολοκληρωθεί το παιχνίδι, ήταν η Μαρία Αλεξόγλου.

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;