Ολυμπιονίκης κατήγγειλε τον άντρα της για ξυλοδαρμό - Σοκάρει η εικόνα της
Η χρυσή Ολυμπιονίκης, σύμφωνα με δηλώσεις της, κατάφερε να του ξεφύγει και κατήγγειλε το γεγονός στην αστυνομία με τη βοήθεια γειτόνων της. Σοκάρει η ανάρτηση της φωτογραφίας της.

Σε μία τρομακτική καταγγελία κατά του συντρόφου και προπονητή της προχώρησε η Γαλλίδα τζουντόκα, Μαργκό Πινό, η οποία πριν λίγους μήνες αναδείχθηκε «χρυσή» Ολυμπιονίκης στο μικτό ομαδικό των Αγώνων του Τόκιο.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ο Σμιτ επέστρεψε μετά από πάρτι στο σπίτι και υπό την επήρεια αλκοόλ επιτέθηκε στην Πινό με αλλεπάλληλα χτυπήματα.

Η 27χρονη χρυσή Ολυμπιονίκης, σύμφωνα με δηλώσεις της, κατάφερε να του ξεφύγει και κατήγγειλε το γεγονός στην αστυνομία με τη βοήθεια γειτόνων της. Η αστυνομία συνέλαβε τον δράστη, ωστόσο εκείνος έμεινε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Η Πινό με ανάρτησή της έδειξε την εικόνα του προσώπου της μετά την επίθεση που δέχτηκε. Μεταξύ άλλων ανέφερε: “Τι αξία έχει η συκοφαντική υπεράσπισή τους απέναντι στις πληγές μου και το αίμα που χύθηκε στο πάτωμα του σπιτιού μου; Τι χρειαζόταν; Ισως να πεθάνω τελικά; Πιθανότατα το τζούντο ήταν αυτό που με έσωσε. Η σκέψη μου όμως είναι σε εκείνες που δεν μπορούν να πουν το ίδιο“.

 

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Margaux PINOT (@margaux.pinot)

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;