Πέγκυ Ζήνα: Το
Πέγκυ Ζήνα: Η τραγουδίστρια παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης.

Η γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια, Πέγκυ Ζήνα, ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου Ενώπιος Ενωπίωόπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για τα πρώτα της βήματα στον χώρο της μουσικής βιομηχανίας, αλλά και την προσωπική της ζωή.

Πιο συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια αναφερόμενη στον πρώτο της δίσκο δήλωσε πως δεν ήταν δική της επιλογή, ενώ δήλωσε πως το δημοφιλές τραγούδι της αν πας με άλλη θα σού σπάσω το κεφάλι όχι μόνο δεν της άνοιξε πόρτες, αλλά της έκλεισε μερικές.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Peggy Zina (@peggyzina_official)

γ

Ειδικότερα, η Πέγκυ Ζήνα μιλώντας για το παρελθόν είπε:

“Δεν ήταν επιλογή μου αυτός ο δίσκος. Απλά ήμουν 19 χρονών και η εταιρεία που βρισκόμουν, ανάλογα με την εμφάνισή μου και το νεαρό της ηλικίας μου, μού έδωσαν ένα τραγούδι ‘με σλόγκαν’- το ‘αν πας με άλλη θα σου σπάσω το κεφάλι’. Η πιο σωστή κριτική που είχα διαβάσει έλεγε τότε: ‘Κρίμα το κοριτσάκι που το σύστησαν με λάθος τρόπο’. Δεν ήθελα να το πω το τραγούδι. Θυμάμαι στο στούντιο έκλαιγα. Θέλω να πω όλα τα υπόλοιπα, όχι αυτό. Τότε ήταν και της μόδας τα σλόγκαν, όμως εμένα με ταλαιπώρησε πολύ. Μετά, δεν μού έδινε κανείς τραγούδια, ακόμη και φίλοι μου. Δεν λέγανε ‘δεν δίνω τραγούδι στην Πέγκυ Ζήνα’, έλεγαν ‘δεν δίνω στην αν πας με άλλη’. Με ‘στάμπαρε’ πολύ. Το ‘Έχει σύννεφα απόψε” ήταν η πρώτη μου ουσιαστική επιτυχία. Όταν είδα 3.000 άτομα να μού το τραγουδάνε, δεν μπορούσα να συνεχίσω από τα κλάματα”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NIKOS (@nikoschatzinikolaou)

Επιπλέον, η Πέγκυ Ζήνα μίλησε ανοιχτά και για την προσωπική της ζωή. Η ίδια αναφέρθηκε στον επί 26 χρόνια σύντροφό της, Γιώργο Λύρα, με τον οποίον έχουν αποκτήσει μια κόρη, τη 10χρονη Ηλέκτρα. Η ίδια μάλιστα έδωσε απάντηση και στο ερώτημα του πόσο εύκολο είναι να διατηρηθεί μια σχέση όταν ένας από τους δυο βρίσκεται συνεχώς στο επίκεντρο της προσοχής και στα φώτα της δημοσιότητας με την Πέγκυ Ζήνα να αναφέρει πως ενδεχομένως το μυστικό για να σωθεί μια τέτοια σχέση είναι ο άλλος άνθρωπος να μη βρίσκεται “μπροστά”.

“Ένας δεύτερος λόγος που μας έχει κρατήσει μαζί τόσα χρόνια, είναι ότι ο Γιώργος έχει μεγαλύτερα όνειρα από εμένα για μένα”, σχολίασε στη συνέχεια η Πέγκυ Ζήνα, ενώ παραδέχθηκε ότι ο Γιώργος Λύρας πέρα από σύζυγός της είναι και πατέρας για εκείνη.

Δείτε ολόκληρο το απόσπασμα εδώ:

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
31'
0 - 2
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
31'
1 - 1
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
ΤΕΛ
90 - 54
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
0'
48 - 46
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;