ΕΚΠΑ: Online ανοιχτή συζήτηση πάνω στη
Σε όσους και όσες συμμετάσχουν θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Σας προσκαλούμε στην online “ανοιχτή” συζήτηση με θέμα: “E-learning Σχολική Ψυχολογία στο Ε.Κ.Π.Α.: Διαχείριση Κρίσεων στη Σύγχρονη Εκπαιδευτική Πραγματικότητα” που διοργανώνει το Learn Inn Ε.Κ.Π.Α. του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, την Τρίτη 07 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 19.00-20.30, μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας WEBEX.

Στη συζήτηση θα συμμετέχουν η Ξένια Χατζηχαραλάμπους, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Αναπτυξιακής Ψυχοπαθολογίας του Πανεπιστημίου Λευκωσίας και ο Μάριος Κουκουνάρας Λιάγκης, Αναπληρωτής Καθηγητής Θεολογικής Σχολής, Ε.Κ.Π.Α. και Επιστημονικός Υπεύθυνος του Learn Inn Ε.Κ.Π.Α.

Κρίσεις, όπως η πανδημία, οι φυσικές καταστροφές, η απώλεια ανθρώπινης ζωής, αλλά και κρίσεις που όλοι/ες οι εκπαιδευτικοί αντιμετωπίζουν μέσα στην τάξη αποτελούν εγγενή στοιχεία της ζωής και της σχολικής ζωής. Ως εκ τούτου, προκύπτει η επιτακτική ανάγκη διαχείρισης τέτοιων κρίσεων για την προστασία της ψυχικής ευημερίας των μελών της σχολικής κοινότητας. Εστιάζοντας σε αληθινά περιστατικά θα μοιραστούμε τις εμπειρίες μας και θα προσεγγίσουμε διαδραστικά θέματα που άπτονται της παροχής ψυχολογικών πρώτων βοηθειών και διαχείρισης κρίσεων στο σχολικό πλαίσιο.

Η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ και η συζήτηση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της προώθησης του επιμορφωτικού μοριοδοτούμενου προγράμματος “Σχολική Ψυχολογία & Συναισθηματική Διαχείριση στην Εκπαίδευση“, που ξεκινά στις 12 Δεκεμβρίου 2021.

Θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης

Μπορείτε να εγγραφείτε εδώ.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
30 Απρ. 2024
ΜΑΚ
20:00
-
ΠΑΟ
30 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
21:30
-
BARC

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;