La Casa de Papel: Έρχεται η Κορεατική εκδοχή της σειράς με ηθοποιό από το Squid Game
Είναι γεγονός! Το La Casa de Papel "πάει" στη Ν. Κορέα!

Οι φήμες πως μετά το τέλος του original ισπανικού La Casa de Papel θα υπάρξει ένα αντίστοιχο κορεατικό υπήρχαν από τις αρχές του έτους, όταν ακόμη δεν είχαμε δει ούτε το trailer του Squid Game.

Φυσικά, η αγάπη του κόσμου παγκοσμίως προς την K-Pop, τα K-Dramas και γενικότερα την κορεατική κουλτούρα είναι μεγάλη, με αποτέλεσμα η συγκεκριμένη φήμη να ηχεί αρκετά ευχάριστα σε (πάααρα) πολύ κόσμο. Παρ’ όλα αυτά το Netflix διατηρούσε σιγή ιχθύος χωρίς να επιβεβαιώνει ή να διαψεύδει τις φήμες.

Όλα μέχρι σήμερα Πέμπτη (2/12) που αναρτήθηκε ένα video στο κανάλι του La Casa de Papel στο YouTube, όπου ο πρωταγωνιστής του Squid Game, Park Sae-hoo, που υποδύθηκε τον Chong Sang-woo στην κορεατική σειρά-φαινόμενο του Netflix ανακοινώνει πως η σειρά θα αποκτήσει την ολόδική της κορεατική εκδοχή.

Ο Park Sae-hoo, όπως μας ενημερώνει μέσω του video θα υποδύεται τον Berlin, ο οποίος στην ισπανική εκδοχή της σειράς αν και πεθαίνει στην πρώτη ληστεία, αγαπήθηκε από το κοινό και εξακολουθούμε να τον βλέπουμε ξανά σε flashback.

Ο Park Sae-hoo βγάζοντας την διάσημη μάσκα του Νταλί που του έδωσε ο Pedro Alonso, ο οποίος υποδύεται τον Berlin, χαιρέτησε όλους τους φανς του Netflix και είπε μεταξύ άλλων:

“Στην κορεάτικη εκδοχή έχουμε επίσης μια ξεχωριστή μάσκα. Όταν θα κυκλοφορήσει, την επόμενη χρονιά, θα δώσω μια τέτοια στον Pedro”.

Έπειτα, συνέχισε προσθέτοντας:

“Τα τελευταία πέντε χρόνια, οι θαυμαστές σε όλο τον κόσμο έχουν δείξει την αγάπη τους για τη σειρά. Ελπίζω η κορεάτικη εκδοχή μας να λάβει επίσης την αγάπη και την υποστήριξή σας. Είναι τιμή για εμένα να συμμετέχω σε μια τόσο υπέροχη σειρά και πάνω από όλα, να υποδυθώ τον Berlin, αυτό τον καταπληκτικό χαρακτήρα”.

Ο Κορεάτης ηθοποιός ευχαρίστησε τον Pedro Alonso που του έδωσε τη «διάσημη μάσκα» και υποσχέθηκε να ανταποδώσει.

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε ότι το La Casa de Papel δεν είναι η πρώτη ξένη σειρά που διαασκευάζει η Νότια Κορέα. Πιο συγκεκριμένα, είχε διασκευάσει και το πολιτικό θρίλερ Designated Survivor με την κορεατική εκδοχή (Designated Survivor: 60 Days) να παίρνει ακόμη και καλύτερες κριτικές ορισμένες φορές από την πρωτότυπη.

Όπως και να έχει ανυπομονούμε να δούμε αφενός πώς θα “ρίξει” αυλαία αυτό τον μήνα το La Casa de Papel, αλλά και τι θα συμβεί στην κορεατική εκδοχή της σειράς που θα κάνει πρεμιέρα μόνο στο Netflix μέσα στο 2022.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;