Ashley Graham: Η νέα σέλφι της μας υπενθυμίζει γιατί τη θαυμάζουμε τόσο
Ashley Graham: «Ο Justin λέει ότι οι ραγάδες μου μοιάζουν με το δέντρο της ζωής». (Pic)

Η Ashley Graham, είναι το μοντέλο που άλλαξε τα στερεότυπα στον χώρο της ομορφιάς. Όχι επιβάλλοντας ένα άλλο πρότυπο που απαιτεί όλες οι γυναίκες να μοιάζουν στο καλούπι ενός συγκεκριμένου σωματότυπου, αλλά αποδεικνύοντας ότι η ομορφιά πηγάζει εκ των έσω.

Τον τελευταίο καιρό, διανύει μία περίοδο ευτυχίας αλλά και μετάβασης. Την περίοδο της εγκυμοσύνης της, όπου το σώμα κάθε γυναίκας μεταμορφώνεται, κάνοντας τη να νιώθει διάφορα και αντικρουόμενα συναισθήματα.

Η Ashley Graham είναι ανάμεσα στις γυναίκες που έχουν μάθει να αγαπούν κάθε μικρή ατέλεια επάνω τους και δεν αφήνει τα περιθώρια για να σχολιάσει κανείς τις μεταμορφώσεις του εαυτού της πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά την εγκυμοσύνη.

Λίγες ημέρες αφότου ένας χρήστης των Social media, σχολίασε αρνητικά τις ραγάδες της, το 34χρονο μοντέλο, δημοσίευσε ένα νέο post, στο οποίο τις υμνεί, γράφοντας συνοδευτικά την υπέροχη φράση: «Ο Justin λέει ότι οι ραγάδες μου μοιάζουν με το δέντρο της ζωής».

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham)

Η Ashley Graham περιμένει δίδυμα αγόρια με τον Justin Ervin, ενημερώνοντας το κοινό της τακτικά για το ταξίδι της εγκυμοσύνης της μέσω των Social Media, όπως ακριβώς έκανε και με τη γέννηση του γιου της, Isaac, που ήρθε στον κόσμο τον Ιανουάριο του 2020. Παρουσιάζοντας τα σκαμπανεβάσματα στην ψυχολογία μιας γυναίκας κατά την περίοδο της κύησης, η Ashley καταρρίπτει τα στερεότυπα, δείχνει πως είναι απολύτως ok αν θες να βάλεις τα κλάματα όποτε σου έρθει και υμνεί το body positivity.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham)

Πηγή Φωτογραφίας: Instagram

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;