GNTM 4 - Στυλιανός:
GNTM 4 - Στυλιανός: Ο παίκτης αποχώρησε και έκανε τις πιο γλυκές δηλώσεις για την σχέση του με την Όλγα!

Ακόμη ένα επεισόδιο του GNTM 4 προβλήθηκε χθες Δευτέρα 29 Νοεμβρίου και ένα από τα μεγάλα φαβορί, ο Στυλιανός Φλωρίδης, αποχώρησε μετά την υποβρύχια δοκιμασία.

Έτσι, σήμερα Τρίτη (30/11) ο Στυλιανός βρέθηκε στην εκπομπή Breakfast@Starόπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην συμπαίκτριά του, την Όλγα Ντάλλα, με την οποία μέσα στο παιχνίδι έγιναν ζευγάρι.

Πιο συγκεκριμένα, ο Στυλιανός μετά την αποχώρησή του από το GNTM 4 μίλησε για την σχέση του με την Όλγα με τα πιο γλυκά λόγια λέγοντας:

Υπάρχει ένας τεράστιος έρωτας με την Όλγα. Τι να πω; Με κέρδισαν τα πάντα επάνω της. Εξωτερική εμφάνιση, χιούμορ, εξυπνάδα. Είναι ένας απίστευτος άνθρωπος. Δεν αγαπώ εύκολα γενικά. Στα 29 μου πρώτη φορά γνώρισα κάποια σαν την Όλγα. Ερωτεύτηκα τα πάντα στην Όλγα. Βρήκα το άλλο μου… ολόκληρο και όχι μισό. Όταν μπήκα στο GNTM 4 έλεγα έχει μόνο δουλειά, αλλά ποιος να μου το έλεγε πως δυο εβδομάδες μετά θα ήμουν με την Όλγα.

Δεν περίμενα ότι θα ερωτευτώ σε διαγωνισμό. Όσο τέλειο ήταν το GNTM, άλλο τόσο τέλειο ήταν που γνώρισα την Όλγα. Προσπαθήσαμε πολύ να μη φανεί κάτι on camera, αλλά δεν τα καταφέραμε. Δεν αντέξαμε και το ανακοινώσαμε χωρίς να το θέλουμε. Θα μου λείψει, μου φαίνεται τέλειο όταν τρώει. Θα γυρίσω στην Κύπρο για να δω τους γονείς μου, αλλά θα επιστρέψω Ελλάδα, λόγω της Όλγας. Σ’ αγαπώ Όλγα”.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;