Tichu από το Zoo.gr!
Τώρα μπορείς να παίζεις Tichu όπου κι αν βρίσκεσαι, από το κινητό, τον υπολογιστή ή το tablet σου, ενάντια σε πραγματικούς αντιπάλους απ’ όλο τον κόσμο!

Το Tichu, το δημοφιλές παιχνίδι καρτών, έφτασε στο Zoo.gr! Παίξε Tichu όπου κι αν βρίσκεσαι, από το κινητό, τον υπολογιστή ή το tablet σου, ενάντια σε πραγματικούς αντιπάλους απ’ όλο τον κόσμο!

Το Tichu παίζεται αποκλειστικά με 4 παίκτες χωρισμένους σε ζευγάρια. Σκοπός του κάθε παίκτη, είναι να «ξεφορτωθεί» όλες τις κάρτες από τα χέρια του, δημιουργώντας αποδεκτούς συνδυασμούς, ώστε να συγκεντρώνει πόντους. Ο τελικός στόχος του κάθε ζευγαριού, είναι να συγκεντρώσει όσο το δυνατόν περισσότερους πόντους, ώστε να φτάσει (ή ξεπεράσει) το προκαθορισμένο πλήθος πόντων, πριν από το αντίπαλο ζευγάρι.

Η ειδική τράπουλα του Tichu αποτελείται από 56 φύλλα. 52 εξ αυτών είναι χωρισμένα σε «φυλές» ή «χρώματα» (Σμαράγδια, Σπαθιά, Παγόδες και Άστρα), με κάθε μία από τις φυλές να περιέχει φύλλα που θυμίζουν αυτά της κλασικής τράπουλας, δηλαδή τα φύλλα από το 2 έως το 10, καθώς και από έναν Βαλέ (J), μία Ντάμα (Q), έναν Ρήγα (K) κι έναν Άσσο (A). Επιπλέον, υπάρχουν 4 ειδικές κάρτες, το Mahjong, τα Σκυλιά, ο Φοίνικας και ο Δράκος, με διάφορες ιδιότητες η κάθε μία.

Το παιχνίδι παίζεται σε μία σειρά από γύρους. Στον κάθε γύρο μοιράζονται όλες οι κάρτες και ο γύρος ολοκληρώνεται, όταν όλοι οι παίκτες εκτός από έναν, θα έχουν «ξεφορτωθεί» τις κάρτες από τα χέρια τους. Με την ολοκλήρωση του γύρου, καταμετρώνται οι πόντοι που συγκεντρώθηκαν σε αυτόν, και εφ’ όσον καμία ομάδα δεν έχει πιάσει το προκαθορισμένο πλήθος πόντων, περνάμε στον επόμενο.

Το Tichu του Zoo.gr είναι διαθέσιμο:

  • Στην ιστοσελίδα του Zoo.gr, κάνε κλικ εδώ.
  • Σε Android κινητά και tablets, κάνε κλικ εδώ.
  • Σε iPhone και iPad, κάνε κλικ εδώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;