Ρουκ Ζουκ Special: Το μεγαλύτερο κοτόπουλο μπλοκ που έχει
Ρουκ Ζουκ Special: Ακόμη μία επική ατάκα ακούστηκε στο παιχνίδι.

Χθες, Κυριακή (28/11), προβλήθηκε ακόμη ένα επικό επεισόδιο Ρουκ Ζουκ Special, όπου ήταν καλεσμένοι και καλεσμένες αγαπημένοι celebrities της εγχώριας showbiz.

Και φυσικά, για ακόμη μία φορά δεν έλειψαν τα μπερδέματα και οι ξεκαρδιστικές περιγραφές και αντιδράσεις! Η κορυφαία ατάκα του χθεσινού επεισοδίου όμως ήταν η στιγμή που η μία ομάδα έπρεπε να περιγράψει την λέξη… Παρθένος! 

Και αυτό γιατί μπορεί η Νίνα Λοτσάρη να περιέγραψε την λέξη Παρθένος πολύ καλά λέγοντας ότι είναι αυτός που δεν έχει κάνει σεξ, αλλά ο συμπαίκτης της δεν φάνηκε να βρίσκεται στο ίδιο μήκος κύματος. Αρχικά, είπε ότι αυτό που σκέφτηκε δεν μπορεί να το πει, ενώ όταν η Νίνα Λότσαρη τού είπε ότι μπορεί και ότι είναι και ζώδιο, ο ίδιος “έφαγε” τρελό κοτόπουλο μπλοκ και πραγματικά δεν μπορούσε να βρει την λέξη.

Στο τέλος η Ζέτα Μακρυπούλια, αλλά και όσοι και όσες βρίσκονταν στο πλατό δεν μπορούσαν να το πιστέψουν ότι ο χρόνος τελείωσε και ο ίδιος δεν κατάφερε να βρει την λέξη, ενώ παράλληλα είχαν ξεσπάσει στα γέλια με τον ίδιο να λέει ότι δεν ήξερε πως αυτός που δεν έχει κάνει σεξ λέγεται παρθένος!

Δείτε το απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1