GNTM 4: Το top 8 του διαγωνισμού είναι εδώ και απόψε θα
GNTM 4: Απόψε οι top 8 διαγωνίζονται σε μία υποβρύχια φωτογράφιση - Δείτε το trailer

Σήμερα Δευτέρα 29 Νοεμβρίου θα παρακολουθήσουμε ακόμη ένα εντυπωσιακό επεισόδιο GNTM 4όπως άλλωστε γίνεται κάθε Δευτέρα Τρίτη στις 21:00 που μέσω της συχνότητας του Star προβάλλεται ο αγαπημένος διαγωνισμός μοντέλων.

Ο διαγωνισμός πλέον έχει μπει στην τελική ευθεία με 8 μοντέλα να διεκδικούν το έπαθλο και τον τίτλο του επόμενου Greece’s Next Top Model.

Τα μοντέλα που θα δούμε απόψε να διαγωνίζονται, προκειμένου να προκριθούν στους top 7 είναι τα εξής:

  • Αγγαίος
  • Κυβέλη
  • Κωνσταντίνος
  • Αγάπη
  • Όλγα
  • Ναπολέων
  • Ειρήνη
  • Στυλιανός

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr)

Φυσικά, ο δρόμος για την πρωτιά όπως και στα προηγούμενα GNTM δεν θα είναι καθόλου δύσκολος, ενώ όσο φτάνουμε πιο κοντά στον τελικό οι δοκιμασίες φαίνονται ολοένα και πιο απαιτητικές. Έτσι, σήμερα Δευτέρα (29/11) τα 8 μοντέλα του διαγωνισμού αναμένεται να κολυμπήσουν σε… βαθιά νερά προκειμένου να παραμείνουν στον διαγωνισμό!

Η πρώτη δοκιμασία, που πραγματοποιείται στο σπίτι και μοιάζει με “ζέσταμα” για την δοκιμασία αποχώρησης, αφορά μία φωτογράφιση για γυαλιά ηλίου. Πιο συγκεκριμένα, οι παίκτες και οι παίκτριες φοράνε τα μαγιό και τα γυαλιά ηλίου τους και ποζάρουν ως πλούσιοι/-ες λουόμενοι/-ες στην πισίνα.

Μάλιστα, στο trailer βλέπουμε πως η Κυβέλη βλέποντας την εικόνα της σχολιάζει πως της αρέσει πολύ το σώμα της με τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους και διαγωνιζόμενες να ξεσπούν σε γέλια μπροστά της. Αυτό φαίνεται να την ενοχλεί, καθώς στη συνέχεια δηλώνει on camera πως πλέον τα παιδιά δεν κρατούν ούτε τα προσχήματα και γελούν μπροστά της.

Έπειτα, τα μοντέλα (και εμείς μαζί τους) μεταφερόμαστε σε μία άλλη πισίνα, όπου θα πραγματοποιηθεί η δοκιμασία αποχώρησης. Η Ισμήνη ανακοινώνει στα μοντέλα ότι είναι ένα underwater photoshoot και είναι ένα από τα πολυαναμενόμενα photoshoots, ενώ ο τίτλος του concept είναι Don’t let go.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr)

Ο coach, Γιώργος Καράβας, εξηγεί στα υποψήφια μοντέλα ότι στο πλαίσιο του concept καλούνται να πάρουν μία ανάσα κάτω από το νερό και στο πλάι ενός γλυπτού που βρίσκεται εντός της πισίνας αποτυπώνοντας πάντα την στιγμή του αποχωρισμού.

Στο trailer βλέπουμε κλάματα, καθώς πολλοί παίκτες και παίκτριες αγχώνονται για την παραμονή τους στο παιχνίδι έχοντας κάνει λάθη στο set, ενώ μάλλον θα υπάρξει μία προστριβή ανάμεσα στο Ναπολέοντα και την Κυβέλη.

Αυτό γίνεται αντιληπτό στο trailer, αφού όταν ο Ναπολέων βρίσκεται ενώπιων των κριτών η Κυβέλη κάνει μία ερώτηση ρωτώντας τους πού βρίσκεται το don’t let go και ο αποχωρισμός στην φωτογραφία του. Έπειτα, ο Ναπολέων κάνει ένα ειρωνικό σχόλιο on camera, και κάτι μας λέει ότι αυτό δεν έμεινε μόνο εκεί.

Τα υπόλοιπα θα τα δούμε απόψε στις 21:00 στο Star.

Δείτε το trailer:

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;