Ο Σαρμπέλ εμφανίστηκε στο Just The 2 of Us και το Twitter θυμήθηκε τα νιάτα του
Ο Σαρμπέλ τραγούδησε στη σκηνή του Just The 2 of Us και όλοι μιλάνε για την αλλαγή στην εμφάνισή του.

Το live του Just The 2 of Us που παρακολουθήσαμε το βράδυ του Σαββάτου μέσα από τη συχνότητα του ALPHA μας επιφύλασσε μία μεγάλη έκπληξη. Στη σκηνή του μουσικού διαγωνισμού είδαμε φαντασμαγορικές εμφανίσεις από τα ζευγάρια, αλλά και πολλούς καλεσμένους. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και ο Σαρμπέλ!

Ο Σαρμπέλ υπήρξε ένας από τους αγαπημένους τραγουδιστές τη δεκαετία του 2000 και είχε κυκλοφορήσει τον πρώτο του δίσκο το 2004. Ο γνωστός τραγουδιστής ανέβηκε στη σκηνή του σόου και ήταν, πραγματικά, αγνώριστος!

Ο Σαρμπέλ τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στο εξωτερικό και έχει πολύ καιρό να εμφανιστεί στην Ελλάδα. Στη σκηνή του Just The 2 of Us τραγούδησε τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, όπως τα “Σε πήρα σοβαρά”, “Σοκολάτα”, “Τάξε μου”, αλλά και το “Yassou Maria”, που είχε ερμηνεύσει στη Eurovision το 2007. Επίσης, τραγούδησε το νέο του κομμάτι με τίτλο “Μου ‘χεις πάρει το μυαλό”.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Στο τέλος της εμφάνισής του, ο γνωστός τραγουδιστής δήλωσε:

“Παντρεύτηκα το 2014, ζω στο Λονδίνο και πηγαινοέρχομαι στο Ντουμπάι. Ασχολούμαι με διάφορες επιχειρήσεις, όχι με το τραγούδι. Με το τραγούδι μόνο στην Ελλάδα ασχολούμαι όταν έρχομαι. Ήθελα μια αλλαγή στη ζωή μου. Μου έχει λείψει πάρα πολύ η Ελλάδα. Είμαι εδώ αυτή την περίοδο γιατί κυκλοφόρησε το νέο μου τραγούδι.”

Όπως μπορείς να φανταστείς η εμφάνιση του Σαρμπέλ στον μουσικό διαγωνισμό και η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του, δεν μπορούσε να μην σχολιαστεί από το Twitter. Οι χρήστες της γνωστής πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης σχολίασαν με χιούμορ, αλλά και με έκπληξη την εμφάνιση του γνωστού τραγουδιστή και σου έχουμε συγκεντρώσει τις καλύτερες αντιδράσεις!

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;