Μήνυμα από τους Madrugada ενόψει προπώλησης για τη συναυλία τους
Η προπώληση εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει, με τους Madrugada να στέλνουν θερμό μήνυμα στο ελληνικό κοινό (Vid).

Οι Madrugada επιστρέφουν στην Ελλάδα για μία συναυλία στο Παναθηναϊκό Στάδιο, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022. Η προπώληση εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει, με το συγκρότημα να στέλνει θερμό μήνυμα στο ελληνικό κοινό.

Jon, από την πόλη Hammefest της Νορβηγίας, δηλώνει συγκινημένος και ενθουσιασμένος ταυτόχρονα επειδή, επιτέλους, ένα μεγάλο τους όνειρο γίνεται πραγματικότητα. Πάντα ήθελαν να παίξουν σε ένα μεγάλο Στάδιο και τελικά το 2022 τo καταφέρνουν, με το show που θα δώσουν σε έναν από τα πιο ιστορικά και εμβληματικά Στάδια στον κόσμο, το Παναθηναϊκό Στάδιο της Αθήνας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη madrugada music (@madrugadamusic)

Ο Frode περιμένει με μεγάλη ανυπομονησία τη στιγμή που θα παίξουν σε ένα πανέμορφο Στάδιο, το Καλλιμάρμαρο και «ανησυχεί» αν το προφέρει σωστά. Μέχρι εκείνη τη μέρα μας προτρέπει να προσέχουμε τους εαυτούς μας για να ζήσουμε όλοι μαζί μία πραγματικά ξεχωριστή βραδιά, στις 24 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα.

Ο Sivert μας χαιρετίζει και μας λέει ότι στις 24 Σεπτεμβρίου του 2022 έρχονται στην υπέροχη Αθήνα για να δώσουν τη μεγαλύτερη τους EVER συναυλία. Δηλώνει πως περιμένουν αυτήν τη στιγμή με μεγάλη ανυπομονησία και μας υπόσχεται ότι οι ίδιοι θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να κάνουν αυτήν τη βραδιά ξεχωριστή για όλους!

Το βίντεο με το μήνυμα των Madrugada:

Πηγή εικόνας άρθρου: Instagram

Δείτε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;