7ο live για το «Dancing with the Stars», την Κυριακή 28/11, με μεγάλες εκπλήξεις και special guest τον Νίκο Μουτσινά.

7ο live για το «Dancing with the Stars», την Κυριακή 28/11, στις 21:00 στο Star Channel, με μεγάλες εκπλήξεις, απίθανες ανατροπές, δυνατές συγκινήσεις και special guest τον Νίκο Μουτσινά, να κατακτά το ballroom, σε μια ανεπανάληπτη εμφάνιση.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 𝐌 𝐨 𝐮 𝐭 𝐬 𝐢 ツ (@nikolasmou.fan)

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dancing With The Stars GR (@dwts_gr)

Τα φώτα ανάβουν στο πιο εντυπωσιακό ballroom και η λαμπερή Βίκυ Καγιά μαζί με τον Λάμπρο Φισφή, υποδέχονται τους 11 αγαπημένους celebrities με τους παρτενέρ τους, μετά την αποχώρηση της Victoria Hislop και του καβαλιέρου της στο 6ο live αλλά και τους τέσσερις έμπειρους κριτές, Στέφανο Δημουλά, Μαρίνα Λαμπροπούλου, Έλενα Λιζάρδου και Jason Roditis, που θέλουν να τους απολαύσουν σε εμπνευσμένες χορογραφίες.

Στο group dance, οι 16 επαγγελματίες χορευτές του «Dancing With The Stars» ταξιδεύουν πίσω στο χρόνο και μας μεταφέρουν σε ένα  saloon bar στην Άγρια Δύση, χορεύοντας στον αισθησιακά δυναμικό ρυθμό του «Lady Marmalade».

Η εμφάνιση του Νίκου Μουτσινά

Ο Νίκος Μουτσινάς κατεβαίνει την μεγαλοπρεπή σκάλα του «Dancing With The Stars»  για να στήσει στο κέντρο του ballroom, την πιο εντυπωσιακή, απρόβλεπτη και φλογερή παράσταση.

Ο αγαπημένος παρουσιαστής μεταμορφώνεται στον πιο σπουδαίο showman όλων των εποχών. Αυτή η χορογραφία δε μοιάζει με καμία άλλη και θα μας κόψει, κυριολεκτικά, την ανάσα.

Δείτε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;