Μπιμπίλας:
Μπιμπίλας: Ο αγαπημένος ηθοποιός σε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο ηθοποιός και πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρο Μπιμπίλα, ήταν καλεσμένος χθες Τετάρτη (24/11) στο «The 2night show». Μεταξύ άλλων ο Σπύρος Μπιμπίλας αναφέρθηκε στις αναίτιες επιθέσεις που έχει δεχθεί, την πορεία του στον χώρο της υποκριτικής την συμμετοχή στο «The Crown», αλλά και την «επίθεση» που δέχτηκε από τον Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος τον είχε αποκαλέσει μέτριο ηθοποιό.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας αναφέρθηκε στις σπουδές του στη Νομική, αλλά και στον τρόπο με τον οποίο βοήθησαν στην υποκριτική.

“Έχω γίνει καλός στα συνδικαλιστικά, δεν φοβάμαι τη γραφειοκρατία και έχω γίνει ο καλύτερος μάρτυρας στα δικαστήρια, λόγω των σπουδών μου στη Nομική. Δεν έχω γίνει ποτέ ψευδομάρτυρας. Τέλειωσα τη Νομική αφού είχα μπει στο θέατρο. Δούλεψα σε δικηγορικό γραφείο παράλληλα με το θέατρο. Ήμουν βοηθός δικηγόρου σε ναυτιλιακά. Εμένα το όνειρό μου από παιδική ηλικία ήταν το θέατρο! Η σοβαρότητα δεν έχει να κάνει ούτε με τα χρώματα, ούτε με τον τρόπο που ντυνόμαστε”, είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη σπυρος μπιμπιλας (@spyrosmpimpilas)

Επιπλέον, ο Σπύρος Μπιμπίλας αναφερόμενος στα πρώτα του βήματα στην τηλεόραση στο σίριαλ «Ιερόσυλοι», στην ΕΡΤ το 1983 δήλωσε:

“Όταν έπαιξα στους “Ιερόσυλους” με τραβολογούσαν στον δρόμο να τους πω τον δολοφόνο. Έλα που ο δολοφόνος ήμουν… εγώ και δεν μπορούσα να τους το πω. Το σίριαλ με έκανε πολύ γνωστό. Τότε αναγκάστηκα να πάρω το πρώτο μου αμάξι”.

Όσον αφορά την δημοσιότητα που έχει πάρει τα τελευταία χρόνια το όνομά του, αλλά και την “επίθεση” που δέχτηκε από τον Δημήτρη Λιγνάδη δήλωσε:

Το αντιμετωπίζω πολύ ψύχραιμα. Το όνομά μου εκτοξεύθηκε, αλλά τα μυαλά μου δεν πήραν αέρα. Η αναίτια επίθεση που δέχτηκα (από Λιγνάδη) με εξύψωσε τόσο πολύ που άρχισαν όλοι να δείχνουν ότι με αγαπάνε, ακόμα και αυτοί που δεν με αγαπούσαν. Καταλαβαίνω τους ανθρώπους που μου ζητάνε συγγνώμη με τον τρόπο τους και γελάω με άλλους που μου δείχνουν τόσο μεγάλη αγάπη, ενώ ξέρω ότι δεν ισχύει. Δεν περιαυτολογώ, αλλά είμαι ένας καλός ηθοποιός και όλοι με ήθελαν στις δουλειές τους. Δεν έχω ζητήσει ποτέ πολλά χρήματα και δεν κοίταξα ποτέ αν είναι μεγάλος ή μικρός ο ρόλος”

Και συνέχισε ως εξής:

“Δεν έχω νιώσει πόνο, αλλά πικρία όταν με εκμεταλλεύτηκαν οικονομικά. Τους δάνεισα χρήματα για να γίνει μια δουλειά και δεν μου τα επέστρεφαν ποτέ. Εκτός από τα προβλήματα με το MeToo και τον κορωνοϊό, δεν μας δίνουν τα δικαιώματα και από τις πλατφόρμες. Κάνουμε μεγάλους αγώνες”.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

⚽🏀 LIVE SCORES
07 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;