Διαμαρτυρία με άλογα στο κέντρο της Αθήνας - Δείτε φωτογραφίες
Εργαζόμενοι του Ιπποδρόμου διαδηλώνουν από το πρωί της Πέμπτης στο κέντρο της Αθήνας, ζητώντας να μη χάσουν τις δουλειές τους.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν από νωρίς το πρωί της Πέμπτης (25/11) στο κέντρο της Αθήνας, οι εργαζόμενοι στον ελληνικό Ιππόδρομο, οι οποίοι έχουν μαζί τους και άλογα, με αποτέλεσμα η Τροχαία να διακόψει την κυκλοφορία.

Οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Κολοκοτρώνη, με αίτημα να παραμείνει ανοιχτός ο Ιππόδρομος.

Σύμφωνα με την αστυνομία, έχουν κατεβάσει και έξι άλογα μέχρι στιγμής, ενώ -όπως λένε- αναμένεται να μεταφερθούν και άλλα άλογα, καθώς και ένα λεωφορείο με συναδέλφους τους.

Λόγω της κινητοποίησης, έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην οδό Αθηνάς από το ύψος της οδού Βορέου, στην Καραγεώργη Σερβίας από το ύψος της οδού Βουλής και στην οδό Κολοκοτρώνη από το ύψος της οδού Λέκκα.

Όπως ανέφεραν στο Mega, 2.000 οικογένειες και 350 άλογα πρόκειται να μείνουν άνεργες αν δεν βρεθεί λύση μέχρι το τέλος του χρόνου.

«Είμαι προπονητής στον ιππόδρομο εδώ και 47 χρόνια. Ζητάμε ακρόαση από τον πρωθυπουργό και ζητάμε να μην κλείσει ο ιππόδρομος», ανέφερε χαρακτηριστικά ένας από τους διαμαρτυρόμενους.

Δείτε φωτογραφίες από τη σημερινή συγκέντρωση:

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή φωτογραφιών: Intime

Δείτε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;