Ο Χαγιάο Μιγιαζάκι επιστρέφει με νέα ταινία
Ο θρύλος του Studio Ghibli και βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης, Χαγιάο Μιγιαζάκι, επιβεβαίωσε στους New York Times ότι θα σκηνοθετήσει μία νέα μεγάλου μήκους ταινία.

Ο θρύλος του Studio Ghibli και βραβευμένος με δύο Όσκαρ σκηνοθέτης για το “Ταξίδι της Χώρα των Θαυμάτων” και τιμητικό Όσκαρ για την συνολική προσφορά του στο σινεμά, Χαγιάο Μιγιαζάκι, επιβεβαίωσε στους New York Times ότι θα σκηνοθετήσει μία νέα μεγάλου μήκους ταινία με τίτλο «How Do You Live?» βασισμένη σε μυθιστόρημα του 1937 του Genzaburo Yoshino.

Ο Μιγιαζάκι είχε ανακοινώσει την συνταξιοδότησή του το 2013, αλλά στη συνέχεια επέστρεψε για να κάνει μια ταινία μικρού μήκους για το μουσείο Ghibli και τον γιο του, επίσης σκηνοθέτη, Γκόρο Μιγιαζάκι.

Σύμφωνα με τον Γκόρο, ο πατέρας του επέστρεψε στον κινηματογράφο καθώς «χρειαζόταν να δημιουργήσει κάτι για να ζήσει, βασικά». Όταν ρωτήθηκε από τους Times γιατί θα έκανε άλλη μια ταινία, ο Χαγιάο είπε απλά: «Επειδή το ήθελα».

Χαγιάο Μιγιαζάκι: Οι δηλώσεις για τη νέα του ταινία

Οι λεπτομέρειες σχετικά με τη νέα ταινία παραμένουν ακόμα άγνωστες, με τον παραγωγό της Ghibli, Toshio Suzuki, να αποκαλεί την ταινία ένα πρότζεκτ «φαντασίας σε μεγάλη κλίμακα».

«Ο τίτλος της επόμενης ταινίας σου είναι “Πώς ζεις;”». «Θα μας δώσεις την απάντηση;» ρωτήθηκε ο σπουδαίο δημιουργός.

Εκείνος απάντησε:

«Κάνω αυτήν την ταινία ακριβώς γιατί δεν έχω την απάντηση».

 

Με πληροφορίες του New Yorκ Times

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;