Instagram: Έρχονται δύο νέα χαρακτηριστικά στην εφαρμογή
Instagram: Αυτές είναι οι δύο νέες λειτουργίες που ετοιμάζεται να λανσάρει η δημοφιλής πλατφόρμα.

Σύμφωνα με νέα ανάρτηση του Adam Mosseri, ο οποίος είναι επικεφαλής του Instagram, ανακοίνωσε την κυκλοφορία δύο νέων χαρακτηριστικών στην πλατφόρμα.

Το ένα από τα δύο χαρακτηριστικά που αναμένουμε να δούμε στο Instagram ονομάζεται Rage Shake. Τι είναι όμως το Rage Shake; Είναι ένα χαρακτηριστικό που θα επιτρέπει στους χρήστες να αναφέρουν παράπονα για τη δυσλειτουργία της πλατφόρμας γρηγορότερα.

Έτσι, αν κατά την χρήση του Instagram παρατηρήσουν οι χρήστες ότι υπάρχουν κάποια προβλήματα και δεν μπορούν να την χρησιμοποιήσουν, κάτι που ειδικά τώρα τελευταία γίνεται αρκετά συχνά, θα μπορούν κουνώντας τη συσκευή και ενώ έχουν ανοιχτό το Instagram να βλέπουν μία αναδυόμενη ειδοποίηση θα εμφανίζεται στην οθόνη σας, ρωτώντας εάν πήγε κάτι στραβά. Τότε ο εκάστοτε χρήστης που αντιμετωπίζει πρόβλημα θα καλείται να συμπληρώσει μια φόρμα, εξηγώντας τα προβλήματα που εντόπισε.

Όσον αφορά το δεύτερο, νέο χαρακτηριστικό του Instagram αφορά το carousel. Πιο συγκεκριμένα, θα δοθεί η δυνατότητα διαγραφής μιας μεμονωμένης εικόνας από ένα carousel φωτογραφιών, κάτι που πολλοί χρήστες ζητούσαν έντονα από το Instagram να τους δώσει.

 Και πώς μπορείτε να το κάνετε αυτό; Όταν έχετε ανοιχτό ένα carousel φωτογραφιών στην εφαρμογή, θα χρειαστεί να μεταβείτε στο μενού με τις τρεις κουκίδες πάνω δεξιά, να πατήσετε επεξεργασία, στη συνέχεια να μεταβείτε στη φωτογραφία που θέλετε να αφαιρέσετε και θα δείτε ένα εικονίδιο διαγραφής πάνω αριστερά.

Ωστόσο, προς το παρόν η λειτουργία διαγραφής μεμονωμένης εικόνας από ένα carousel αφορά μόνο συσκευές iOS παγκοσμίως μοναδικής εξαιρουμένη χώρας τις Η.Π.Α., όπου θα κυκλοφορήσει τόσο iOS όσο και σε Android.

Σχετικά με τη νέα λειτουργία Rage Shake, o Adam Mosseri δήλωσε:

Μπορείτε να εξηγήσετε τι ακριβώς συμβαίνει, πώς καταλήξατε σε αυτό το μέρος, να αναφέρετε όλα τα συναισθήματα που σας έχουν προκληθεί, και θα βάλουμε κάποιον να το κοιτάξει.

Μάλιστα, ο Adam Mosseri ζητάει από τους/τις χρήστες να δώσουν ιδέες στα σχόλια για νέες αλλαγές που επιθυμούν να δουν στην πλατφόρμα κάνοντάς μας να πιστεύουμε πως έρχονται ακόμη περισσότερες αλλαγές στο Instagram.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;