GNTM 4 - Ντίνος: Αποχώρησε οριστικά και αποκάλυψε τι
GNTM 4 - Ντίνος: Όσα αποκάλυψε μετά την δεύτερη και οριστική αποχώρησή του από τον διαγωνισμό.

Στο επεισόδιο του GNTM 4 που προβλήθηκε χθες, Δευτέρα (22/11), ο παίκτης που δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει την κριτική επιτροπή τρώγοντας “βρώμικο” μαζί με την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου ήταν ο Ντίνος. Έτσι, ο Ντίνος αποχώρησε για δεύτερη φορά οριστικά από τον διαγωνισμό και σήμερα, Τρίτη (23/11), βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Breakfast@Star, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην Κυβέλη Χατζηευστρατίου με την οποία ήρθαν πολύ κοντά κατά την διάρκεια του διαγωνισμού.

Αρχικά, ο Ντίνος αναφερόμενος στο γεγονός πως ενώθηκαν οι δύο παρέες του σπιτιού και μίλησαν με άσχημο τρόπο για τον ίδιο και την Κυβέλη είπε ότι η ένωση των ομάδων του φάνηκε ψεύτικη.. Μάλιστα, ο ίδιος θεωρεί πως πίσω από την ένωση των ίδιων ομάδων είναι ο Ναπολέων και ο Κωνσταντίνος.

Ειδικότερα, μιλώντας για την ιδιαίτερη σχέση του με την συμπαίκτριά του Κυβέλη ο Ντίνος δήλωσε:

“Με την Κυβέλη είχαμε έρθει ιδιαίτερα κοντά. Μοιραστήκαμε πολλά πράγματα μαζί. Ήμασταν συνέχεια μαζί. Δεν την ερωτεύτηκα και δεν υπήρχε ερωτισμός μεταξύ μας. Υπήρχε ενθουσιασμός. Ήρθαμε κοντά σαν φίλοι. Σίγουρα θα βρεθούμε και θα μιλήσουμε εκτός παιχνιδιού”

Στη συνέχεια ο Ντίνος αποκάλυψε ότι αν έμπαινε ξανά στο σπίτι του GNTM 4 δεν θα έκανε με κανέναν παρέα, ούτε με τη Κυβέλη που είχαν έρθει τόσο κοντά.

Δείτε αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ντίνος:

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;