Megan Fox - Machine Gun Kelly: Χρήστης του TikTok τους απαθανάτισε σε νυχτερινή τους έξοδο στη Θεσσαλονίκη
Για να "ξεσκάσει" από τα γυρίσματα της ταινίες "The Expendables 4", η Megan Fox βγήκε για ένα χαλαρό ποτάκι με τον σύντροφό της, Machine Gun Kelly, στη Θεσσαλονίκη.

Όπως έχει γίνει γνωστό, τις τελευταίες εβδομάδες έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα για τη νέα ταινία “The Expendables 4” και μεγάλοι σταρ του Hollywood έχουν φτάσει στη Θεσσαλονίκη. Μία από αυτούς τους σταρ είναι και η Megan Fox.

Η Megan Fox και ο Machine Gun Kelly είναι το νέο hot ζευγάρι του Hollywood και, από ότι φαίνεται, βρίσκονται στην Ελλάδα μαζί για τα γυρίσματα της νέας ταινίας που θα πρωταγωνιστήσει η ηθοποιός. Αυτό δε σημαίνει, όμως, ότι όλη μέρα δουλεύει και δεν πάει πουθενά αλλού. Μάλιστα, το ζευγάρι απαθανατίστηκε σε νυχτερινή του έξοδο στη συμπρωτεύουσα από ένα χρήστη του TikTok. Ένας χρήστης του TikTok ανήρτησε το παρακάτω βίντεο, γράφοντας χαρακτηριστικά

“Αυτή ήταν η μέρα που πέτυχα τυχαία την Megan Fox και τον Machine Gun Kelly στη Θεσσαλονίκη.”

@panossiotos Πίνεται και εσείς ποτακι παρέα με Megan fox και machine gun Kelly? Η μόνο εγώ τους πέτυχα ? 😂 #fy #foryourpage #houseoftiktok #mpesfypgamw #meganfox #machinegunekelly #noz ♬ Love Nwantiti – Nifè

Πρόσφατα είχε γίνει viral η αντίδραση μιας κοπέλας από τη Θεσσαλονίκη που είδε τον Jason Statham στα γυρίσματα και αναφώνησε:

“Θα πεθάνω, θα πέσω κάτω, down, down.”

Πριν από λίγες μέρες, η γνωστή ηθοποιός είχε ταξιδέψει και στη Σαντορίνη με τον σύντροφό της. Εκεί ο φωτογραφικός φακός τους έπιασε παρέα να περπατούν αγκαλιά στα σοκάκια σε χαλαρή διάθεση. Το ζευγάρι γνωρίστηκε 2020 δηλώνοντας μάλιστα πως η έλξη ήταν αμοιβαία από το πρώτο λεπτό. Από τότε είναι παντού μαζί και θεωρούν πώς η συνάντησή τους είναι καρμική.

Μπορείς να διαβάσεις επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;