Επιτέλους, το Spotify σου δίνει τη δυνατότητα να διαβάσεις τους στίχους των τραγουδιών σε πραγματικό χρόνο
Η νέα δυνατότητα να διαβάζεις τους στίχους των τραγουδιών, καθώς τα ακούς, έφτασε στο Spotify.

Το Spotify είναι μία από τις πιο δημοφιλής πλατφόρμες στις οποίες μπορείς να κάνεις stream μουσική (και όχι μόνο). Και ενώ έχει όλα τα καλά, καθώς με την premium εκδοχή μπορείς να ακούς όποιο τραγούδι θέλεις και εκτός σύνδεσης, ένα από τα στοιχεία που έλειπαν ήταν οι στίχοι των κομματιών. Τώρα, όμως, όλα άλλαξαν!

Πολλοί είναι εκείνοι που όταν ακούν κάποιο νέο τραγούδι, τους αρέσει να διαβάζουν και τους στίχους. Κάτι, που μέχρι τώρα, δεν είχες τη δυνατότητα να κάνεις μέσα από το Spotify. Τα lyrics, όμως, στην streaming πλατφόρμα είναι, πλέον, διαθέσιμα σε όλους χρήστες σε όλο τον κόσμο, είτε πρόκειται για free χρήστες είτε για επί πληρωμή συνδρομητές.

Πολλοί ήταν οι συνδρομητές που είχαν σχολιάσει αρνητικά την απουσία των lyrics από την πλατφόρμα. Πριν μερικές ημέρες, όμως, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter, το Spotify έκανε ένα μικρό tease για την άφιξη των στίχων.

Οι στίχοι προσφέρονται από την Musixmatch και περιλαμβάνουν πάνω από 8 εκατομμύρια τίτλους, ενώ θα είναι διαθέσιμοι σε κάθε πλατφόρμα που υπάρχει εφαρμογή Spotify. Έτσι, θα μπορείς να διαβάσεις στίχους για τα αγαπημένα τραγούδια σου μέσα και από Android και iOS συσκευές, desktop, gaming κονσόλες και smart TVs. Οι χρήστες θα μπορούν επίσης να μοιραστούν τα lyrics στα social media.

Για να δεις τους στίχους των αγαπημένων σου τραγουδιών στη mobile εφαρμογή του Spotify, επίλεξε το “Now Playing View” του τραγουδιού και κάνεις swipe up από το κάτω μέρος της οθόνης. Από την desktop εφαρμογή, επίλεξε  την “Now Playing” μπάρα και επίλεξε το εικονίδιο του μικροφώνου όσο αναπαράγεται το τραγούδι. Στην εφαρμογή Spotify για τηλεοράσεις, επιλέξτε το “Now Playing View” του τραγουδιού και στα δεξιά θα βρεις ένα “lyrics button” το οποίο μπορείς να ενεργοποιήσεις για να εμφανίζονται οι στίχοι.

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;