Pete Davidson: Και επίσημα ζευγάρι με την Kim Kardashian
Οι κοινές εμφανίσεις της Kim Kardashian και του Pete Davidosn, μαρτυρούν τη σχέση τους. Τι δηλώνει ο πρώην σύζυγός της (Vid).

Μπορεί το διαζύγιό της να μην έχει βγει ακόμη και ο χωρισμός της με τον Ye να είναι πρόσφατος, όμως η Kim Kardashian φαίνεται πως απολαμβάνει κάθε στιγμή στο πλευρό του Pete Davidson. Δεν έχει υπάρξει επίσημη επιβεβαίωση από τη μεριά της ή τη μεριά του, αλλά,  τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους.

Μόλις τον προηγούμενο μήνα ήταν που κυκλοφόρησαν φωτογραφίες του γνωστού κωμικού ηθοποιού και της τηλεπερσόνας κατά την επίσκεψή τους στο Knott’s Berry Farm για τον εορτασμό του Halloween, στις οποίες οι δυο τους περνάνε καταπληκτικά στα διάφορα παιχνίδια του θεματικού πάρκου. Λιγότερο από έναν μήνα μετά, κυκλοφόρησε νέο υλικό, αυτήν τη φορά στον δρόμο, με τους δυο τους να κρατιούνται χέρι-χέρι σε μία ανέμελη βόλτα.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Pete Davidson – Kim Kardashian: Οι νέες φωτογραφίες

Η 41χρονη Kim Kardashian και ο 28χρονος Pete Davidson φαίνεται να ζουν την φάση μίας νεοσύστατης σχέσης, χωρίς να μπορούν να κρατηθούν ο ένας μακριά από τον άλλον.

Πρόσφατα, εθεάθησαν στο Palm Springs της California (για να γιορτάσουν τα γενέθλια του Pete), να βγαίνουν από το αυτοκίνητο και λίγο μετά να κρατιούνται από το χέρι. Ακόμη, αντάλλασσαν βλέμματα ενθουσιασμού και γεμάτοι χαμόγελα μιλούσαν ο ένας στον άλλον.

Ye: “Εγώ τη θεωρώ ακόμη σύζυγό μου”

Ενώ το ζευγάρι Kim και Pete φαίνεται να είναι στα καλύτερά του, πριν από μερικές ημέρες, ο Ye δήλωσε πως η Kim είναι ακόμη σύζυγός του γιατί «δεν υπάρχουν χαρτιά». Ωστόσο, υπάρχουν φωτογραφίες με τον Pete και η αντίδρασή του σε αυτές παραμένει ένα μυστήριο.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
08 Μαϊ. 2024
Ρεά
FT
2 - 1
Μπά
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
BARC
ΤΕΛ
56 - 61
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;