Τούνη: Νέα
Τούνη: Το instastory ενάντια σε αεροπορική εταιρεία και ο σάλος που προκλήθηκε στο Twitter.

Η γνωστή Ελληνίδα influencer, Ιωάννα Τούνηπροκάλεσε για ακόμη μία φορά χαμό με τις δηλώσεις τις, οι οποίες αυτή την φορά φέρονται ενάντια σε γνωστή αεροπορική εταιρεία.

Ειδικότερα, στα Instastories της είδαμε πως η Ιωάννα Τούνη ετοιμαζόταν να πετάξει για Αθήνα, προκειμένου να επισκεφθεί τον σύντροφό της Δημήτρη Αλεξάνδρου. Λίγες ώρες αργότερα και μετά τα stories προετοιμασίας της για το επικείμενο ταξίδι είδαμε ένα ακόμη instastory στο οποίο η Ιωάννα Τούνη ρίχνει “πυρά” ενάντια σε γνωστή αεροπορική εταιρεία, επειδή την χρέωσε για υπέρβαρο στις αποσκευές της με επιπλέον 40 ευρώ.

Η Ιωάννα Τούνη εκφράζει στην ανάρτησή της την οργή της, επειδή όπως αναφέρει με την εν λόγω αεροπορική εταιρεία ταξιδεύει τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα. Μάλιστα, στο ίδιο post η ίδια υπογράμμισε ότι πέταξε 50 ευρώ και έφυγε, ενώ δεν δίστασε να αποκαλέσει «ψωμόλυσες» τους υπεύθυνους της εταιρείας αναφέροντας πως δεν πρόκειται να πετάξει ξανά μαζί της.

«Πετάω μίνιμουμ δύο φορές κάθε εβδομάδα μαζί τους. Τους έχω αφήσει έναν σκασμό λεφτά και μου έκαναν ολόκληρο σκηνικό σε άδεια πτήση γιατί είχα δύο κιλά έξτρα στη χειραποσκευή μου. Με χρέωσαν 40 ευρώ. Τους πέταξα 50 και σηκώθηκα κι έφυγα. Καλά δεν έκανα; Ψωμόλυσες!», ανέφερε η διάσημη Influencer στο story της.

Παράλληλα, η ίδια έκανε και ένα poll στο οποίο ρώτησε τους followers της αν έπραξε σωστά με την πλειοψηφία αυτών να απαντάει ναι.

Παρ’ όλα αυτά το Twitter διαφώνησε έντονα με το κοινό της Ιωάννας Τούνη στο Instagram. Έτσι, η λέξη #Τούνη trendάρει με τους χρήστες του Twitter να έχουν “βγάλει τα φτυάρια”. Παράλληλα, πολλοί χρήστες θυμήθηκαν παλιότερες δηλώσεις της Ιωάννας Τούνη, όταν βρέθηκε στους Παξούς και έκανε ένα απαξιωτικό σχόλιο για τους εργαζόμενους και τους επιχειρηματίες του νησιού.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;