Bradley Cooper - Lady Gaga: Αποκάλυψαν την αλήθεια για τη σχέση τους
Ο Bradley Cooper, αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για τη σχέση του με τη Lady Gaga.

Η κινηματογραφική συνύπαρξη της Lady Gaga και του Bradley Cooper στην ταινία «A star is born» είχε πυροδοτήσει έντονες φήμες για τη μεταξύ τους σχέση, με πολλούς να κάνουν τότε λόγο για το νέο ζευγάρι του Hollywood. Ο δεσμός τους μπορεί να μην επαληθεύθηκε ωστόσο ήταν ξεκάθαρο ότι οι συμπρωταγωνιστές είχαν στενή επαφή με τη Lady Gaga να αποκαλύπτει ότι είχαν μια «στιγμιαία σύνδεση» που ήρθε από το πρώτο δευτερόλεπτο που τον αντίκρισε.

Τέσσερα χρόνια μετά ο ηθοποιός και πατέρας ενός παιδιού ξεκαθάρισε τα πράγματα, λέγοντας ότι όλος αυτός ο αισθησιασμός πάνω στη σκηνή οφειλόταν στο άγχος του, που θα έπρεπε να τραγουδήσει ζωντανά μπροστά σε τόσο κόσμο.

Συγκεκριμένα είπε σε συνέντευξή του πως το ζευγάρι υποκρινόταν και πως έκαναν σαν να έπαιζαν μια σκηνή από ταινία, προκειμένου ο ίδιος να μπορέσει να κοντρολάρει τους φόβους του επειδή θα τραγουδούσε ζωντανά στη σκηνή.

«Απλώς από προσωπική άποψη, μειώνει το επίπεδο άγχους. Σε αυτή τη σκηνή της ταινίας, το ζευγάρι ερωτεύεται. Είναι αυτή η εκρηκτική στιγμή που συμβαίνει στους δυο τους επάνω σε μια σκηνή μπροστά σε χιλιάδες ανθρώπους. Θα ήταν πολύ περίεργο αν καθόμασταν και οι δύο σε δυο σκαμπό κοιτάζοντας το κοινό».

Πάντως, πολλά δημοσιεύματα τον τελευταίο καιρό, θέλουν τον Bradley Cooper να είναι ξανά ζευγάρι με την Irina Shayk, μητέρα της κόρης του. Η μελαχρινή καλλονή εθεάθη μαζί με τον πρώην σύντροφό της σε κοινή τους έξοδο σε περιοχη του Μανχάταν και αυτόματα, πυροδότησε τα φήμες που κάνουν λόγο για πιθανή επανασύνδεση. Οι κάμερες των παπαράτσι φυσικά, απαθανάτισαν το ζευγάρι, που φάνηκε να περνάει πολύ ευχάριστα μαζί, απολαμβάνοντας ο ένας την παρέα του άλλου. Μάλιστα, οι δύο πρώην σύζυγοι ήταν ιδαίτερα διαχυτικοί μεταξύ τους, ενώ περπατούσαν πιασμένοι χέρι χέρι.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;