Mad Clip: Θα κυκλοφορήσει ντοκιμαντέρ για την ζωή του
Mad Clip: Ντοκιμαντέρ για την ζωή του αδικοχαμένου τράπερ ετοιμάζουν οι δικοί του άνθρωποι.

Τα ξημερώματα της Πέμπτης (2/9) ο γνωστός και πολύ αγαπητός στο νεανικό κοινό τράπερ, Mad Clip, έφυγε από τη ζωή σε τροχαίο δυστύχημα στις 02:30 τα ξημερώματα στην Λεωφόρο Αθήνας και Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη Αττικής, καθώς γυρνούσε από την δεξίωση καλών του φίλων και συνεργατών.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά στην συνέχεια το αυτοκίνητο μάρκας Porsche που οδηγούσε ο Mad Clip, ξέφυγε της πορείας του και προσέκρουσε σε μια κολώνα και ακολούθως σε έναν μεγάλο ευκάλυπτο, όπου και ακινητοποιήθηκε.

Χαρακτηριστικό της δυνατής πρόσκρουσης του οχήματος είναι πως εγκλωβιστεί εντός του οχήματος και χρειάστηκαν περίπου δύο ώρες οι πυροσβέστες για να τον απεγκλωβίσουν. Ο τράπερ διακομίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» και δυστυχώς το πρωί επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του.

Έκτοτε συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες, αλλά και πολλοί θαυμαστές και θαυμάστριες του καλλιτέχνη που μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια για τον ίδιο βυθίστηκαν σε πένθος. Μάλιστα, στην κηδεία έδωσαν το παρόν πάρα πολλοί θαυμαστές, ενώ δόθηκε η δυνατότητα να παρακολουθήσουν την κηδεία άνθρωποι που δεν μπορούσαν να βρίσκονται στον χώρο μέσω live streaming.

Η ζωή του Mad Clip που με τον θάνατό του συγκλόνισε το πανελλήνιο μέσα στο 2022 θα δοθεί η ευκαιρία σε όλους τους θαυμαστές και τις θαυμάστριες να παρακολουθήσουν ένα αφιέρωμα στην ζωή του Mad Clip.

Πιο συγκεκριμένα, όπως ενημέρωσε μέλος της οικογένειάς του μέσω των social media οι δικοί του άνθρωποι ετοιμάζουν ένα ντοκιμαντέρ στη μνήμη του αγαπημένου τους προσώπου. Το νέο κοινοποίησαν αρκετοί φίλοι και συνεργάτες του Mad Clip, όπως ο τράπερ Light και ο Skive.

Μάλιστα, αν όλα πάνε καλά,  το ντοκιμαντέρ πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 25 Μαΐου 2022, καθώς είναι η ημέρα των γενεθλίων του Peter Αναστασόπουλου, όπως ήταν το αληθινό όνομα του γνωστού τραγουδιστή.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TRAP INDUSTRY (@trap__industry)

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;