Mad Clip: Ο παππούς του επιμένει ότι ήταν εγκληματική ενέργεια -
Mad Clip: Ο παππούς ξεσπάει ακόμη μία φορά - Επιμένει πως ο θάνατος του εγγονού του ήταν εγκληματική ενέργεια

Τα ξημερώματα της Πέμπτης (2/9) ο γνωστός και πολύ αγαπητός στο νεανικό κοινό τράπερ, Mad Clip, έφυγε από τη ζωή σε τροχαίο δυστύχημα στις 02:30 τα ξημερώματα στην Λεωφόρο Αθήνας και Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη Αττικής, καθώς γυρνούσε από την δεξίωση καλών του φίλων και συνεργατών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το αυτοκίνητο μάρκας Porsche που οδηγούσε ο Mad Clip, ξέφυγε της πορείας του και προσέκρουσε σε μια κολώνα και ακολούθως σε έναν μεγάλο ευκάλυπτο, όπου και ακινητοποιήθηκε. Όπως έγινε γνωστό χθες Τετάρτη (3/11) δύο μήνες μετά το μοιραίο δυστύχημα βγήκαν τα αποτελέσματα από τις τοξικολογικές εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν ότι ο γνωστός τράπερ δεν ήταν μεθυσμένος ούτε ήταν υπό την επήρεια άλλων ουσιών.

Πιο συγκεκριμένα, οι τοξικολογικές εξετάσεις έδειξαν ότι δεν είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ (0,9% με το επιτρεπόμενο όριο στο 0,5%), ούτε βρέθηκαν ναρκωτικές ουσίες στο αίμα του.


Έτσι, ο παππούς του Mad Clip, Παναγιώτης Αναστασόπουλος, μίλησε στην κάμερα του ΑΝΤ1 επιμένοντας στην αρχική του θέση, η οποία ήθελε τον θάνατο του εγγονού του να είναι εγκληματική ενέργεια.

Όσον αφορά τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, ο παππούς του Mad Clip:

“Τι να πάρει αυτό το παιδί. Ήταν καθαρός”.

Μάλιστα, ο ίδιος επιμένοντας στην αρχική του θέση τόνισε τα εξής:

“Εγώ δήλωσα από την αρχή ότι ήταν εγκληματική ενέργεια” συμπληρώνοντας ότι υπάρχουν και συμφέροντα….

Επιπλέον, ο κ. Αναστασόπουλος χαρακτήρισε «παραμύθια» την εξήγηση που δόθηκε για τα λάθος λάστιχα που φορούσε το αυτοκίνητο.

Όσον αφορά τα χρήματα, ο ίδιος δήλωσε ότι δεν βρέθηκαν ποτέ.

Έπειτα, ο παππούς του Mad Clip είπε χαρακτηριστικά:

“Ο Παναγιώτης δεν έδινε σε κανέναν λόγο. Ούτε στον πατέρα του ούτε στη μάνα του. Όσον αφορά για τα χρήματα, ήταν “κουμάντο” με την Αρετή, που την αγαπούσε και την θεωρούσε γυναίκα του. Αυτή γνωρίζει όλες τις λεπτομέρειες των χρημάτων. Αυτή συνδιαχειριζόταν, δηλαδή”.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;