Χαλάνδρι: Ποια είναι η γυναίκα που πυροβόλησε τον πρώην σύντροφό της
Εικαστικός από την Αλβανία, η Κλοντιάνα Τσέλο Παυλίδη, 49 ετών, είναι η γυναίκα που πυροβόλησε τον πατέρα του παιδιού της στο Χαλάνδρι.

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Πέμπτης  11/11 στην περιοχή του Χαλανδρίου, όπου σημειώθηκε αιματηρό περιστατικό με πυροβολισμούς. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μία γυναίκα πυροβόλησε έναν άνδρα, ο οποίος έχει τραυματιστεί σοβαρά και βρίσκεται στο νοσοκομείο. Η γυναίκα συνελήφθη από την αστυνομία.

Ποια είναι η γυναίκα που πυροβόλησε τον πρώην σύντροφό της στο Χαλάνδρι

Εικαστικός από την Αλβανία, η Κλοντιάνα Τσέλο Παυλίδη, 49 ετών, είναι η γυναίκα που πυροβόλησε και τραυμάτισε σοβαρά τον πατέρα του παιδιού της στο Χαλάνδρι. Το τραγικό περιστατικό συνέβη δε μπροστά στα μάτια του παιδιού, με πολλούς να εκτιμούν ότι αυτό που έκανε η μητέρα έθεσε σε κίνδυνο και την ίδια την κόρη της, αφού η σφαίρα μπορεί να έβρισκε το παιδί, δεδομένης και της κακής ψυχολογικής κατάστασης που βρισκόταν η εικαστικός. Το θύμα, γνωστός οφθαλμίατρος, 68 ετών, είχε πολύχρονη δικαστική διαμάχη με την εικαστικό για το 13 ετών κορίτσι που είχαν αποκτήσει εκτός γάμου.

Η ποινική δίωξη σε βάρος της δράστιδας

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία κατ’ εξακολούθηση, παράνομη οπλοχρησία, ενδοοικογενειακή απειλή και απόπειρα αρπαγής ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 χρόνια, ασκήθηκε από τον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωακείμ Κασσωτάκη, σε βάρος της 49χρονης εικαστικού που πυροβόλησε χθες τον πρώην σύντροφό της, στο Χαλάνδρι.

«Άρπαξε επί πέντε χρόνια και βίαζε την κόρη μου και ο εισαγγελέας ανηλίκων δεν έκανε τίποτα. Στις 10 ήμουν στον Υπουργό Δικαιοσύνης και έκανα αναφορά» είπε η 49χρονη όταν μπήκε στο γραφείο του ανακριτή.

Σύζυγος οφθαλμίατρου για την 49χρονη: “Είναι ψυχοπαθής και επικίνδυνη”

«Πάντα φοβόμασταν αλλά εχτές και όλες αυτές τις μέρες πιο έντονα. Είναι μια γυναίκα ψυχοπαθής. Έχει ψυχολογική βία» δήλωσε η Αγγλίδα σύζυγος του οφθαλμίατρου που δέχτηκε επίθεση από την 49χρονη εικαστικό και μητέρα του παιδιού του. Μιλώντας σε δημοσιογράφους, έκανε λόγο για μια επικίνδυνη γυναίκα, ενώ όπως είπε στο δικαστήριο είχαν πολλές αποδείξεις εναντίον της.

Συνέχισε λέγοντας πως τους απειλούσε και πριν το 2016 όταν δόθηκε η επιμέλεια στον πατέρα του μικρού κοριτσιού, ενώ δεν επιτρεπόταν, σύμφωνα πάντα με την ίδια, η εικαστικός να έχει επαφές με την 13χρονη.

Κρίσιμη η κατάσταση του οφθαλμίατρου

Ο άνδρας υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, η οποία διήρκησε 8 ώρες, και οι γιατροί δήλωσαν πως τα δύο επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα για την εξέλιξη της υγείας του. Ο 68χρονος φέρει τραύματα στην κοιλιακή και στη θωρακική χώρα. Στην κοιλιά έχει τραυματιστεί το λεπτό έντερο, ενώ φέρει τραύμα και στην ουροδόχο κύστη, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να τον χειρουργούν ταυτόχρονα θωρακοχειρουργοί και ουρολόγοι.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Πηγή Φωτογραφίας: Intime

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;