En Lefko: Η ανάρτηση του ραδιοφωνικού σταθμού για τον ξαφνικό χαμό της Εύας Μπουντούρη
Η δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός, Εύα Μπουντούρη, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή. Δείτε τη συγκινητική ανάρτηση του En Lefko.

Η δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός στον σταθμό «Εν Λευκώ», Εύα Μπουντούρη, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 40χρονη δημοσιογράφος είχε μπει στο νοσοκομείο για μια προληπτική επέμβαση, ωστόσο η εξέλιξη ήταν μοιραία. Έτσι, η Εύα Μπουντούρη “έφυγε” από επιπλοκές.

Η συγκινητική ανάρτηση του En Lefko

«Ο En Lefko 87.7 και η οικογένεια της Frontstage Entertainment αποχαιρετούν την Εύα Μπουντούρη. Με μεγάλη μας λύπη, μοιραζόμαστε μαζί σας την απώλεια της αγαπημένης φίλης και συνεργάτιδας Εύας Μπουντούρη.

Οι σκέψεις μας και η αγάπη μας βρίσκονται δίπλα στην οικογένεια και στους δικούς της ανθρώπους. Αληθινή, μοναδική, φωτεινή και πάντα αξιαγάπητη – έτσι θα τη θυμόμαστε».

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, μέσα από το Happy Day, αναφέρθηκε στην απώλεια της δημοσιογράφου, καθώς η ίδια είναι φίλη και κουμπάρα με την αδελφή της. «Ήταν πολύ άδικο αυτό που έγινε γιατί το κορίτσι μπήκε για ένα χειρουργείο, προληπτικά να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα υγείας και δεν πήγε καλά», είπε.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;