«Μόνο Αγάπη»: Ο Τάσος Ξιαρχό συνάντησε τη Μέρι
«Μόνο Αγάπη» έγραψε στο Instagram η Μέρι Παπά, η κοπέλα που στοχοποιήθηκε για τα κιλά της

Συνάντηση συμφιλίωσης μετά τα όσα προηγήθηκαν, είχε ο χορογράφος Τάσο Ξιαρχό με την κοπέλα στην οποία έκανε διαδικτυακό bullying προκαλώντας κύμα αντιδράσεων στα social media για τη συμπεριφορά του απέναντι σε μια γυναίκα με επιπλέον κιλά.

Η Μέρι Παπά, η γυναίκα που στοχοποιήθηκε στο Instagram από τον Ξιαρχό, δήλωσε χτες Κυριακή ότι ο χορογράφος της ζήτησε συγγνώμη και εκείνη επέλεξε να τον συγχωρέσει, γνωστοποιώντας πως επρόκειτο να συναντηθούν μετά από πρόταση του ίδιου.

Το βράδυ της Κυριακής, λοιπόν, οι δυο τους ανέβασαν μία φωτογραφία από τη συνάντηση στα stories τους.

Στο συγκεκριμένο στιγμιότυπο/ανάρτηση, οι δύο τους φαίνεται να είναι αγκαλιασμένοι και να γελούν, ενώ η Μέρι Παπά συνοδεύει το story με τη φράση «Μόνο Αγάπη».

«Είμαι πιο καλά και πιο ψύχραιμη πλέον, μιας και επικοινώνησα με τον Τάσο. Μου έστειλε ένα μήνυμα. Μου ζήτησε συγγνώμη, απολογήθηκε για τη συμπεριφορά του, μου ζήτησε να βρεθούμε, κάτι που θεωρώ πολύ όμορφο», είχε δηλώσει χθες η κα Παππά σε συνέντευξη στην εκπομπή «Τι λες τώρα» του Mega.

Όταν ρωτήθηκε για το αν έχει συγχωρήσει τον χορογράφο, εκείνη απάντησε ότι επιλέγει να το κάνει, κάνοντας λόγο για «άτυχη στιγμή».

Όπως είπε χαρακτηριστικά:

«Επιλέγω να τον συγχωρήσω και επιλέγω να τον πιστέψω. Όλοι έχουμε άτυχες στιγμές, κανένας δεν πρέπει να πυροβολείται για αυτό. Κανέναν δεν πρέπει να τον κολλάμε στον τοίχο για αυτό. Πάμε παρακάτω. Δεν το έκανε στοχευμένα για κακό, θεωρώ ότι το έκανε για χαβαλέ. Κάποια στιγμή τα όρια ξεφεύγουν, πρέπει να έχεις κάποια όρια. Σέβομαι ότι δεν έχει όρια, του το είπα ευθέως. Αυτός ο άνθρωπος χρειάζεται βοήθεια, χρειάζεται αγάπη».

Ο χορογράφος ανάρτησε μία σειρά από Instagram stories στο δικό του προφίλ, αναπαράγοντας και την ανάρτηση της κοπέλας.

Δείτε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
07 Μαϊ. 2024
Παρ
22:00
-
Μπο
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
07 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
1'
14 - 18
ΜΑΚ
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;