GNTM 4: Ρόντεο, επιστροφές και πασαρέλα με την παρουσία της Ελένης Φουρέιρα έχει απόψε το
GNTM 4: Όσα θα δούμε στο επεισόδιο της Δευτέρας - Δείτε το trailer

Σήμερα, Δευτέρα (8/11), αναμένεται να παρακολουθήσουμε ακόμη ένα επεισόδιο του GNTM 4Το σημερινό επεισόδιο τα έχει όλα, καθώς θα παρακολουθήσουμε μία εντυπωσιακή φωτογράφιση, μία πασαρέλα με την εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα στο πλατό του GNTM, ενώ θα μάθουμε και ποιοι παίκτες και ποιες παίκτριες θα γυρίσουν στο σπίτι, για να διεκδικήσουν ξανά το έπαθλο και τον τίτλο του Greece’s Next Top Model.

Στην αρχή του επεισοδίου τα μοντέλα θα φωτογραφηθούν στο πλαίσιο ενός εντυπωσιακού concept βγαλμένο από την Άγρια Δύση. Πιο συγκεκριμένα, θα πρέπει να φωτογραφηθούν πάνω σε ένα ρόντεο κρατώντας ένα διαφημιζόμενο προϊόν. Έτσι, οι παίκτες και οι παίκτριες “ξαναζούν” την Άγρια Δύση, ποζάρουν κρατώντας ένα προϊόν, και παράλληλα βλέπουμε πολλές “βουτιές” και ξεκαρδιστικές στιγμές.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr)

Ωστόσο, το σημερινό επεισόδιο δεν περιλαμβάνει μόνο την φωτογράφιση με το ρόντεο. Αντιθέτως, θα δούμε και μία εντυπωσιακή πασαρέλα, στην οποία τα μοντέλα συνοδεύει η εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα τραγουδώντας μερικές από τις επιτυχίες της. Ακόμη, απόψε οι παίκτες και οι παίκτριες του GNTM 4 θα περπατήσουν στην πασαρέλα του διαγωνισμού φορώντας ρούχα από την κολεξιόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2022 του διάσημου σχεδιαστή, Απόστολου Μητρόπουλου. Μάλιστα, βλέπουμε πως η πασαρέλα ξεσηκώνει τους κριτές, που χορεύουν και δείχνουν να περνούν φανταστικά, ενώ τα σχόλια σε ορισμένους παίκτες και παίκτριες είναι αρκετά εγκωμιαστικά.

Τέλος, η πιο σημαντική στιγμή είναι αυτή των επιστροφών. Πιο συγκεκριμένα, σε ένα από τα στιγμιότυπα του trailer βλέπουμε την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου να κάθεται σε ένα τραπέζι, ενώ δίπλα της κάθεται ο επικεφαλής επικοινωνίας του Elite παγκοσμίως. Απέναντί τους βρίσκονται όλα τα μοντέλα που έχουν αποχωρήσει από τον φετινό διαγωνισμό και όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό θα περάσουν από μία δοκιμασία, με αποτέλεσμα μερικοί και μερικές να βρεθούν πίσω στο σπίτι διεκδικώντας το έπαθλο και τον τίτλο του Greece’s Next Top Model ξανά.

Δείτε το trailer του σημερινού επεισοδίου εδώ:

 

Δείτε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;