Το Germany's Next Top Model κάνει γυρίσματα στη Μύκονο
Το Germany's Next Top Model ήρθε στην Ελλάδα και μετατρέπει την Μύκονο σε πασαρέλα.

Η Μύκονος βάζει τα καλά της για τον Νοέμβριο και δέχεται τα μοντέλα του Γερμανικού Next Top Model. Οι παίκτες και οι κριτές του σόου, στους οποίους είναι και η Heidi Klum, έφτασε στον νησί των Ανέμων για να πραγματοποιηθούν μερικά γυρίσματα για το πετυχημένο ριάλιτι μόδας.

Η κάμερα του Mykonos Live TV βρέθηκε την στιγμή της άφιξης των μοντέλων στο αεροδρόμιο της Μυκόνου. Τα μοντέλα και τα μέλη της παραγωγής, που είναι περί τα 150 άτομα στο σύνολό τους, ταξίδεψαν στο κυκλαδίτικο νησί με ναυλωμένη πτήση της Αegean από την Αθήνα και στο αεροδρόμιο τούς περίμεναν δύο πούλμαν και τρία VIP βανάκια για να τους παραλάβουν.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, τα γυρίσματα θα διαρκέσουν δέκα ημέρες και θα πραγματοποιηθούν σε αρκετά από τα πιο διάσημα σημεία του νησιού. Όλα αυτά θα γίνουν σε συνεργασία με τον δήμο Μυκόνου, ο οποίος φρόντισε ήδη να φρεσκάρει με λευκό χρώμα τα σκαλιά στην περιοχή των Μύλων και να διευκολύνει την παραγωγή του σόου μοντέλων.

Το Germany’s Next Top Model προβάλλεται στο κανάλι ProSieben και το παρακολουθούν τρία εκατομμύρια τηλεθεατές κατά μέσο όρο. Όπως μπορείς να καταλάβεις, το γεγονός ότι τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στην Μύκονο θα αποτελέσει τεράστια διαφήμιση για το νησί, αλλά και για όλη τη χώρα.

Στην Ελλάδα, τις τελευταίες μέρες, βρίσκεται και η κριτής και παρουσιάστρια του Germany’s Next Top Model, η Heidi Klum, η οποία εντυπωσίασε στα γυρίσματα στο Ζάππειο. Το γνωστό μοντέλο έχει μοιραστεί στιγμιότυπα από τα γυρίσματα και το ταξίδι της στην Ελλάδα μέσα από τα social media.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Heidi Klum (@heidiklum)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Heidi Klum (@heidiklum)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Heidi Klum (@heidiklum)

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι ακόμα γνωστό αν οι δύο διάσημοι guest κριτές της εκπομπής, η σούπερ σταρ της pop Kylie Minogue και ο σχεδιαστής Ζαν – Πολ Γκοτιέ, θα βρεθούν στα γυρίσματα στην Μύκονο.

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;