Josephine:
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Down Town, η Josephine αναφέρθηκε στην απώλεια του Mad Clip.

Η Josephine σε συνέντευξή της μίλησε για την απώλεια του Mad Clip σε μία συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Down Town και τον Τάσο Μπιμπισίδη. Οι δύο καλλιτέχνες είχαν συνεργαστεί στο τραγούδι “Φήμη” το 2020 που ήταν μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της χρονιάς, ενώ, είχαν και φιλικές σχέσεις.

Η γνωστή τραγουδίστρια σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το “πόσο της στοίχισε η απώλεια” του δημοφιλούς τράπερ απάντησε:

“Μου λείπει πάρα πολύ, πάρα πολύ. Νόμιζα ότι ήταν ψέμα, αρνιόμουν να το δεχτώ. Κάναμε και παρέα πέρα από την καλλιτεχνική μας συνεργασία. Τον εκτιμούσα βαθιά γιατί είχε έντονη σκέψη, έντονο λόγο, μεγάλα όνειρα. Αυτό που θα έλεγε κάποιος ότι είναι απίστευτο, ότι είναι άπιαστο, ο Mad Clip θα το πετύχαινε. Θα τον θυμάμαι για πάντα με αγάπη.

Ήταν μεγάλο σοκ.

Αλλά πολλά πράγματα είναι ανεξήγητα σε αυτή τη ζωή. Αυτό που κράτησα από το θάνατό του είναι ότι η ζωή είναι πολύ μικρή και πρέπει τελικά να κάνεις μόνο αυτό που αγαπάς χωρίς αναστολές. Αν τελειώσει η ζωή μου τώρα, να ξέρω ότι έκανα αυτό που ήθελα και ήμουν ο εαυτός μου.”

Μπορείς να διαβάσεις επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;