Big Brother: Ανατροπή με την αποχώρηση - Έφυγε ένας από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες
Ποιος παίκτης αποχώρησε από το Big Brother;

Το βράδυ της Παρασκευής παρακολουθήσαμε ακόμα ένα live του Big Brother. Και σε αυτό το live ένας από τους παίκτες αποτελεί, πλέον, παρελθόν από το παιχνίδι.

Οι παρουσιαστές Γρηγόρης Γκουντάρας και Νάταλι Κάκκαβα υποδέχθηκαν στο πλατό τόσο τον Πάνο Καλλίδη, που έδωσε συμβουλές στους συγκατοίκους, μετά την εμπειρία του στο Survivor, όσο και την Σαμάνθα Μίσοβιτς, που αποχώρησε την προηγούμενη εβδομάδα και μοιράστηκε πως πέρασε τις πρώτες ημέρες εκτός του σπιτιού του Μεγάλου Αδερφού. Στο στούντιο, όπως και κάθε εβδομάδα, βρέθηκε κσι η Αφροδίτη Γραμμέλη για να σχολιάσει την εβδομάδα που πέρασε.

Την δοκιμασία του βέτο την κέρδισε ο Κώστας Στυλιανάκης, ο οποίος «έσωσε» από την υποψηφιότητα την Ανχελίτα και την θέση της πήρε η Μαίρη. Η Μαίρη ήταν η επόμενη παίκτρια του Big Brother που είχε συγκεντρώσει τις περισσότερες αρνητικές ψήφους από την προχθεσινή ψηφοφορία.

Έτσι, στο live του ριάλιτι του ΣΚΑΙ οι παίκτες που διεκδίκησαν την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού ήταν ο Ισίδωρος Δούνης, η Μαίρη Βαρσάμη και ο Νάσος Ντάλλης.

Κοντά στο τέλος της βραδιάς, ο Γρηγόρης Γκουντάρας ανακοίνωσε πως ο παίκτης που αποχωρεί από το ριάλιτι είναι ο Ισίδωρος Δούνης.

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;