Η random πληροφορία της ημέρας
Ποιο είναι το πιο ακριβό κοκτέιλ στον κόσμο;

Ακόμη μία Παρασκευή είναι εδώ και είναι πολύ πιθανό να ετοιμάζεσαι για μία ακόμη θεαματική έξοδο. Λίγο ο “αέρας” του Σουκου που πλησιάζει και δεν έχεις υποχρεώσεις, λίγο η ανάγκη να ξεσκάσεις και ίσως βγεις για ένα ποτάκια απόψε. Ίσως μάλιστα πιείς και κανένα κοκτέιλ– ένα κοσμοπόλιταν, ένα μαρτίνι ή ακόμη και ένα μοχίτο για να αναπολήσεις το καλοκαίρι που μας πέρασε μοιάζουν καλές επιλογές.

Αν όμως είχες λίγα (ή και πολλά) χρήματα παραπάνω, και μπορούσες να δοκιμάσεις όποιο κοκτέιλ ήθελες, ίσως και να ήθελες το πιο ακριβό κοκτέιλ που υπάρχει. Ξέρεις όμως ποιο είναι το πιο ακριβό κοκτέιλ του κόσμου;

Αν δεν ξέρεις εσύ, ξέρουμε εμείς και η αλήθεια είναι πως η τιμή του είναι κάπως… τσιμπημένη! Πρόκειται για το Diamonds Are Forever Martini, το οποίο κοστίζει -κρατήσου- περίπου 19.000$.

Το συγκεκριμένο κοκτέιλ είναι εμπνευσμένο από τον αγαπημένο πράκτορα James Bond και φτιάχνεται από κρύα Absolut Elyx vodka, και φρέσκο χυμό lime juice και σερβίρεται με ένα διαμάντι αξίας ενός καρατίου, το οποίο βρίσκεται στον πάτο του ποτηριού. Βέβαια, για να γευτείτε αυτό το ομολογουμένως ακριβό κοκτέιλ θα πρέπει να ταξιδέψετε ως το Τόκυο της Ιαπωνίας και να επισκεφτεί το bar του ξενοδοχείο The Ritz Carlton Hotel.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;