Εμβόλιο τρίτη δόση: Άνοιξε η πλατφόρμα για τους άνω των 18
Άνοιξε η πλατφόρμα για το ραντεβού της τρίτης δόσης του εμβολίου. Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε.

Άνοιξε, το πρωί της Παρασκευής 5/11, η πλατφόρμα για την τρίτη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού για όλους τους ενηλίκους, δηλαδή για εκείνους που είναι άνω των 18 ετών και έχουν συμπληρώσει έξι μήνες από τη δεύτερη δόση ή δύο μήνες από τη χορήγηση του μονοδοσικού Johnson & Johnson.

Οι πολίτες μπορούν να μπαίνουν στην πλατφόρμα και να κλείνουν το ραντεβού τους. Αν το κάνουν νωρίτερα από το προαναφερθέν διάστημα, η πλατφόρμα δεν θα επιτρέπει την είσοδο και τον προγραμματισμό ραντεβού.

Επίσης επισημαίνεται πως όσοι θέλουν να κλείσουν ραντεβού για την τρίτη δόση του εμβολίου τους, μπορούν να το κάνουν μέσω της σχετικής διαδικτυακής πλατφόρμας emvolio.gov.gr.

Οι πολίτες συνδέονται στην πλατφόρμα κάνοντας όπως και την πρώτη φορά, χρήση των κωδικών TAXISNet και αφού συνδεθούν επιτυχώς, επιβεβαιώνουν ότι τα στοιχεία τους είναι ορθά. Κατόπιν, μπορούν να προχωρήσουν σε προσθήκες/διορθώσεις και, στη συνέχεια, προγραμματίζουν το ραντεβού, επιλέγοντας το εμβολιαστικό κέντρο, την ημερομηνία και την ώρα του εμβολιασμού. Ολοκληρώνοντας τη διαδικασία, οι αποθηκεύουν και εκτυπώνουν τα στοιχεία του ραντεβού και του QR code.

Δείτε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;