2bshop.gr: Αναφορές για τη μη παράδοση παραγγελιών από εκατοντάδες χρήστες!
Για ακόμα μία φορά λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα για παράπονα από συγκεκριμένα eshops. Δυστυχώς. Διαβάστε μία ιστορία που τον τελευταίο, περίπου, μήνα έχει ταλαιπωρήσει αρκετούς καταναλωτές.

Από 29 Οκτωβρίου συγκεκριμένα έχουμε αρχίσει να λαμβάνουμε μηνύματα σχετικά με το 2bshop.gr, το οποίο δείχνει να βρισκόταν σαν πιστοποιημένος συνεργάτης του Skroutz.gr!

Μηνύματα/emails από απλούς καταναλωτές που απορούν πώς θα βρουν το δίκιο τους, αφού και την παραγγελία τους έκαναν, κυρίως μετά από αναζήτησή μέσα στο Skroutz.gr και την πληρωμή τους ηλεκτρονικά, χωρίς ποτέ να παραλάβουν την αγορά τους.

Εδώ και 3 ημέρες το συγκεκριμένο url δείχνει να μην λειτουργεί και τα τηλέφωνα και όλες οι επικοινωνίες να μένουν χωρίς καμία απάντηση.

Μάλιστα σε διάφορα forums, όπως και το insomnia.gr, πολλοί χρήστες αναφέρουν μία σύνδεση εταιρίας που παλιότερα διαχειριζόταν το hallshop.gr με παρόμοια αποτελέσματα και… εξαφανίσεις! Κανείς πάντως δεν έχει λάβει την παραγγελία του ή τουλάχιστον να έχει λάβει κάποια απάντηση, μέχρι στιγμής!

Τι μπορείς να κάνεις σε αυτές τις περιπτώσεις;

  • Μίλησε άμεσα με τον δικηγόρο σου.
  • Η Τράπεζα δεν έχει καμία υποχρέωση να ανακαλέσει την κατάθεση. Προσπάθησε όμως. Αίτημα για απάτη / μη παράδοση.
  • Επικοινώνησε με τον Συνήγορο του Καταναλωτή.
  • Επικοινώνησε με το Skroutz.gr να γλυτώσουν και οι επόμενοι. Σημαντικό: Το Skroutz.gr δεν φέρει ευθύνη για την παράδοση αν δεν είναι μέσα από την δική του υπηρεσία Skroutz Plus.

Αν κάτι από όλα αυτά δεν πιάσει, η αγωγή θα έχει κάποιο σημαντικό κόστος, αλλά επιστρέφουμε στο no1. Επικοινώνησε με τον δικηγόρο σου.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 0 
 3 
  
 2 
 6