Σπύρος Πανόπουλος, no1 Έλληνας σε followers στο Instagram;
Σπύρος Πανόπουλος: Η διαδικτυακή παρουσίαση / αποκάλυψη του Chaos, του πρώτου supercar το οποίο θα κατασκευαστεί στην Ελλάδα, έφερε αρκετό θόρυβο στα social media και όχι μόνο - Μέσα από την σελίδα της Spyros Panopoulos Automotive είδαμε τις πρώτες φωτογραφίες και αυτές έφεραν αρκετές δημοσιεύσεις και σε κάποιους ερωτηματικά.

Σπύρος Πανόπουλος: No1 Έλληνας σε followers στο Instagram;

Η διαδικτυακή παρουσίαση / αποκάλυψη του Chaos, του πρώτου supercar το οποίο θα κατασκευαστεί στην Ελλάδα, έφερε αρκετό θόρυβο στα social media και όχι μόνο. Μέσα από την σελίδα της Spyros Panopoulos Automotive είδαμε τις πρώτες φωτογραφίες και αυτές έφεραν αρκετές δημοσιεύσεις και σε κάποιους ερωτηματικά.

Βέβαια ο ίδιος ο Σπύρος Πανόπουλος χθες σήκωσε το γάντι και απάντησε στην προσωπική του Σελίδα στο Facebook:

Τα σχόλια πήραν φωτιά, οι κοινοποιήσεις επίσης και αρκετοί περιμένουν με μεγάλη αγωνία για να δουν το τελικό αποτέλεσμα αφού οι συνολικές επενδύσεις για το «project Chaos» αναμένεται, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της ίδιας, να ανέλθουν στα 96 εκατομμύρια ευρώ.

Λίγα λόγια για το Chaos

Έχουν ανακοινωθεί χορηγίες της Red Bull για κατάρριψη του ρεκόρ ταχύτητας στην κατηγορία αυτοκινήτων παραγωγής, ανάλογες προσπάθειες για κατάρριψη του σχετικού ρεκόρ για το 1/4 του μιλίου αλλά και για event στην ιστορική πίστα του Nurburging.

Το Chaos, σύμφωνα με το 4troxoi.gr, θα κοστίζει 5,5 εκατ. ευρώ στη «βασική» έκδοση Earth Version των 2.000+ ίππων και 12,5 εκατ. ευρώ στην Zero Gravity των 3.000+ ίππων, και θα έχει αναλογία ισχύος ανά κιλό της τάξης του 2,05 και 3,06 αντίστοιχα, αναπτύσσοντας κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες δυνάμεις κατά τη διαδικασία της επιτάχυνσης που θα φτάνουν έως και τα 3G. Το supercar τροφοδοτείται από έναν V10 κινητήρα με χωρητικότητα 3.988 κ.εκ. με περιεχόμενη γωνία 90 μοιρών και σχέση συμπίεσης 12,3:1. O twin-turbo κινητήρας θα διαθέτει ξηρό κάρτερ, 10 μπεκ άμεσου ψεκασμού και 10 έμμεσου και συνολικά 40 βαλβίδες. Οι εκκεντροφόροι του θα είναι κατασκευασμένοι από τιτάνιο, με τον στροφαλοφόρο, ο οποίος θα είναι ψηφιακά εκτυπωμένος, να είναι κατασκευασμένος από το ίδιο ακριβώς υλικό.

Η έκδοση… χαμηλής ισχύος του Chaos αναμένεται να επιταχύνει από στάση έως τα πρώτα 100 χλμ./ώρα σε 1,9 δλ., με την τελική ταχύτητα να υπερβαίνει την ιλιγγιώδη τιμή των 500 χλμ./ώρα!

Μέσα σε όλα αυτά τα… τρελά νούμερα πέσαμε και πάνω στο προφίλ του στο Instagram:

… με τις τελευταίες να είναι αποκλειστικά αφιερωμένες στο Chaos:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Spyros Panopoulos (@spyros_panopoulos)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Spyros Panopoulos (@spyros_panopoulos)

Κορυφή στο ελληνικό instagram;

To 2,4M φέρνει στο μυαλό πως είναι ο no1 Έλληνας στο instagram; Πιθανό αν κρίνουμε από τα νούμερα πχ του Σάκη Τανιμανίδη, του Σάκη Ρουβά, της Ελένης Μενεγάκη:

Του Πετρετζίκη, της Οικονομάκου, του Κοψιάλη:

… βέβαια υπάρχουν εκεί έξω πλατφόρμες που λένε κάποια αλήθεια και αυτό προβληματίζει πολύ για το έχει συμβεί με το συγκεκριμένο account.

Το 80%+ για fake followers στο instagram είναι ένα νούμερο που δείχνει κάποια περίεργη κινητικότητα από το καλοκαίρι και μετά. Βέβαια αυτό κανείς δεν μπορεί με ευκολία να το αποδείξει εκτός από τον ίδιο τον ιδιοκτήτη του account, αλλά μικρή σημασία έχει αν είναι όλα να πάνε καλά με το… Chaos!

ΥΓ. Κάποια σχόλια στο sitejabber.com, και αυτά καλοκαιρινή δραστηριότητα, δείχνουν κάποια σχετική σύνδεση με… το 80%!

ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 2 
 1 
 2 
  
 2