Σόφια Χαρμαντά: Δεν είναι πια μαζί με τον Τζέραρντ Μπάτλερ
Η Σοφία Χαρμαντά δήλωσε στην εκπομπή Happy Day ότι δεν είναι πιά ζευγάρι με τον Τζέραρντ Μπάτλερ.

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η Σοφία Χαρμαντά στην κάμερα του Happy Day, όταν ρωτήθηκε για τη σχέση της με τον σταρ του Χόλιγουντ.

«Έχουμε πολύ καλές σχέσεις, αλλά δεν είμαστε πλέον μαζί. Μέχρι και τώρα κρατάμε τυπικές καλές σχέσεις» είπε αρχικά. Έπειτα, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το πρώην πλέον σύντροφό της. «Είναι πολύ καλός, πολύ respectful και ξέρει πώς να φέρεται σε μια γυναίκα», κατέληξε η Σοφία Χαρμαντά.

Σοφία Χαρμαντά και Τζέραρντ Μπάτλερ: Tο χρονικό της γνωριμίας τους

Η Σοφία Χαρμαντά και ο Τζέραρντ Μπάτλερ γνωρίστηκαν στην Αμερική πριν πέντε περίπου χρόνια, όταν εκείνη είχε ταξιδέψει εκεί για να κυνηγήσει το όνειρό της για διεθνή καριέρα. Ο διάσημος ηθοποιός ήταν εκείνος που τη φιλοξένησε τους πρώτους επτά μήνες στην υπερπολυτελή κατοικία του στο Λος Άντζελες. Επίσης τη βοήθησε να έρθει σε επαφή με τους κορυφαίους μάνατζερ στη βιομηχανία του θεάματος.

Τότε, εκείνος διατηρούσε σχέση με τη Μόργκαν Μπράουν, με την οποία χώρισε για ένα διάστημα, επανασυνδέθηκε, για να έρθει στη συνέχεια ο οριστικός χωρισμός. Από τότε, είναι μαζί με τη Σοφία μέχρι που τελικά και η δική τους σχέση έκανε τον κύκλο της.

Να τι δήλωνε παλαιότερα η Σοφία Χαρμαντά για τη σχέση της με τον Τζέραρντ Μπάτλερ:

Δείτε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;