Covid Free Gr Wallet: Η νέα εφαρμογή για ευκολότερη αποθήκευση πιστοποιητικών και βεβαιώσεων COVID
Covid Free Gr Wallet: Πώς χρησιμοποιείται η νέα εφαρμογή μέσω της οποίας θα αποθηκεύουμε τα πιστοποιητικά και τις βεβαιώσεις COVID σε κινητό και tablet - Δείτε το βίντεο

Τη δυνατότητα να αποθηκεύουν τα πιστοποιητικά και τις βεβαιώσεις COVID (εμβολιασμού, νόσησης ή διαγνωστικού ελέγχου) σε εφαρμογή wallet του κινητού ή του tablet τους έχουν πλέον οι πολίτες μέσω του Covid Free Gr Wallet, όπως ανακοίνωσε την Τετάρτη (03/11) το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

H εφαρμογή Covid Free Gr Wallet είναι διαθέσιμη μέσω του covidfree.gov.gr και μέσω του App Store της Apple και του Google Play Store.

Πρόκειται για τα ίδια ακριβώς ψηφιακά εργαλεία με τα οποία οι πολίτες είναι ήδη εξοικειωμένοι, καθώς τα αξιοποιούν με μια πληθώρα άλλων εγγράφων, όπως boarding pass και εισιτήρια θεαμάτων.

Η νέα εφαρμογή που υλοποίησε το Υπουργείο απλουστεύει σημαντικά την αποθήκευση και επίδειξη των ψηφιακών πιστοποιητικών Covid, διευκολύνοντας τους ελέγχους.

H εφαρμογή Covid Free Gr Wallet είναι διαθέσιμη μέσω του covidfree.gov.gr, καθώς και μέσω του App Store της Apple και του Google Play Store.

Η αποθήκευση είναι δυνατή τόσο για το Ευρωπαϊκό Πιστοποιητικό COVID-19 όσο και για την εθνική Βεβαίωση Εμβολιασμού, νόσησης ή διαγνωστικού ελέγχου, για όσα άτομα ο πολίτης επιθυμεί, κάτι εξαιρετικά χρήσιμο για όλη την οικογένεια.

Πώς χρησιμοποιείται η εφαρμογή Covid Free Gr Wallet

Η χρήση της εφαρμογής είναι ιδιαίτερα απλή:

-για να αποθηκευτεί το έγγραφο στο wallet,

-ο πολίτης μπορεί είτε να σκανάρει το QR code στην εφαρμογή,

-είτε να το μεταφορτώσει ως αρχείο pdf.

-Αμέσως μετά εμφανίζεται η επιλογή «Αποθήκευση στο wallet».

Η αποθήκευση είναι δυνατή τόσο για το Ευρωπαϊκό Πιστοποιητικό COVID-19 όσο και για την εθνική Βεβαίωση εμβολιασμού, νόσησης ή διαγνωστικού ελέγχου, για όσα άτομα ο πολίτης επιθυμεί, κάτι εξαιρετικά χρήσιμο για όλη την οικογένεια.

Δείτε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;