neolaia.gr GIVEAWAY: Κέρδισε διπλή πρόσκληση για να πας στο The Nightmare Before Christmas Party
To neolaia.gr και o μαγικός κόσμος του Tim Burton χαρίζουν 2 διπλές προσκλήσεις και σε καλούν σε ένα μοναδικό ταξίδι όπου μπορείς να γιορτάσεις το Halloween στο 6ο κατά σειρά Suburbia event που θα πραγματοποιηθεί το προσεχές Σάββατο 30 Οκτωβρίου - Πάρε κι εσύ μέρος στον διαγωνισμό!

Η Λέσχη της κομψής αλητείας επιστρέφει με ένα ακόμη κινηματογραφικό project που θα συζητηθεί.

Ο λόγος για το 6ο κατά σειρά event της μουσικής κοινότητας του Suburbia, η οποία, μετά τα πέντε άκρως επιτυχημένα projects σε μερικά από τα πιο ασυνήθιστα locations, επιστρέφει δυναμικά το προσεχές Σάββατο στις 30 Οκτωβρίου, όπως είθισται, με secret line up και location και φυσικά αυστηρό, αντισυμβατικό dress code. 

Πώς μπορείς να βρεθείς σε ένα suburbia project;

Εφόσον η τοποθεσία του event είναι μυστική, μόνο οι κάτοχοι των προσκλήσεων μπορούν να γνωρίζουν πού και πότε θα πραγματοποιηθεί το project. 

Για αυτό τον λόγο, το neolaia.gr σου δίνει την ευκαιρία να παρευρεθείς σε ένα από τα πιο promising events, όπου μπορείς να γιορτάσεις το Halloween στο 6ο κατά σειρά Suburbia event που θα πραγματοποιηθεί αύριο, Σάββατο!

neolaia.gr GIVEAWAY: Κέρδισε διπλή πρόσκληση για να πας στο «The Nightmare Before Christmas»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Neolaia.gr (@neolaia.gr)

To neolaia.gr & o μαγικός κόσμος του Tim Burton χαρίζουν 2 διπλές προσκλήσεις και σε καλούν σε ένα μοναδικό ταξίδι όπου μπορείς να γιορτάσεις το Halloween στο 6ο Suburbia event που θα πραγματοποιηθεί το προσεχές Σάββατο 30 Οκτωβρίου.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δηλώσεις συμμετοχή στην κλήρωση για μια διπλή πρόσκληση μέσω του Instagram του neolaia.gr:

1️⃣ Κάνοντας tag το άτομο με το οποιο θα παρτάρεις στο πιο hot techno Halloween event👻
2️⃣Like σε αυτό το post
3️⃣Follow το @neolaia.gr

📣Η τοποθεσία θα ανακοινωθεί την ίδια μέρα, μόνο σε όσους/όσες θα έχουν προμηθευτεί τις σχετικές προσκλήσεις, ενώ το line up, όπως πάντα, παραμένει κρυφό.🤫

🎉Η κλήρωση θα γινει στο προφίλ του @neolaia.gr και οι νικητές/νικήτριες θα ανακοινωθούν δημόσια σε story στις 30/10 το πρωί! 🎉⁣

⁣🔗Μπορείς να μάθεις περισσότερα για το event εδώ!

Καλή επιτυχία σε όλους και όλες! ❤️🙏

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Neolaia.gr (@neolaia.gr)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;