Κινηματογράφος: Οι ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα (28/10 - 3/11)
Κινηματογράφος: Οι ταινίες που θα δούμε στη μεγάλη οθόνη αυτή την εβδομάδα (28/10 - 3/11).

Ακόμη μία κινηματογραφική εβδομάδα είναι εδώ και μας φέρνει νέες και πολυαναμενόμενες ταινίες. Μία από τις ταινίες που όλοι και όλες οι φαν του Πέδρο Αλμοδόβαρ περιμένουν εναγωνίως είναι το Madres Paralelas με πρωταγωνίστρια την εντυπωσιακή Πενέλοπε Κρουζ, που στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με μεγάλη επιτυχία με τον σκηνοθέτη.

Φυσικά, στις ταινίες της εβδομάδας συγκαταλέγεται και το Respect, η βιογραφία της Αριθα Φρανκλιν με την Jennifer Hudson στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Επιπλέον, αυτή την εβδομάδα “πέφτει” το Halloween 2021 και δε θα μπορούσαμε να μη δούμε ένα θρίλερ στη μεγάλη οθόνη.

Έτσι, στους κινηματογράφους έρχεται η Νύχτα με τις Μάσκες 2, ενώ για αυτούς που θέλουν κάτι πιο “light” έρχεται η Οικογένεια Άνταμς: 2. Τέλος, στους κινηματογράφους θα δούμε και το συναρπαστικό Titane, που κέρδισε τον Χρυσό Φοίνικα στο Φεστιβάλ των Καννών 2021.

Ακολουθούν οι ταινίες της εβδομάδας!

1. Madres Paralelas

Υπόθεση: Δύο ετοιμόγεννες γυναίκες συμπίπτουν στο ίδιο δωμάτιο νοσοκομείου. Και οι δύο δεν είχαν προγραμματίσει τις εγκυμοσύνες τους, και οι δύο είναι εκεί χωρίς τους πατεράδες των μωρών τους. Η μεγαλύτερη από τις δύο (Πενέλοπε Κρουζ), Τζάνις, δε μετανιώνει για την επιλογή της να γίνει μητέρα, αντίθετα είναι πανευτυχής. Η Άνα, από την άλλη, είναι έφηβη – και έντρομη και μετανιωμένη για αυτό που συμβαίνει.

Η Τζάνις προσπαθεί να την ενθαρρύνει, όσο και οι δυο τους διασχίζουν σαν υπνωτισμένες τους διαδρόμους του νοσοκομείου. Τα λίγα λόγια που θα ανταλλάξουν στις ώρες αυτές θα δημιουργήσουν έναν πολύ στενό δεσμό ανάμεσα στις δυο τους, δεσμός ο οποίος αναπτύσσεται και περιπλέκεται, αλλάζοντας τις ζωές τους για πάντα.

2. Respect

Υπόθεση: Μια πολυαναμενόμενη βιογραφία για μια από τις σπουδαιότερες προσωπικότητες της pop κουλτούρας. Ο βίος και το έργο της μεγάλης κυρία της soul που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή, αφήνοντας πίσω της μια τεράστια καριέρα και εκατοντάδες λατρεμένες ηχογραφήσεις. Η ταινία Respect ακολουθεί την πορεία της Αρίθα Φράνκλιν από την εποχή που ήταν παιδί και τραγουδούσε στην εκκλησιαστική χορωδία του πατέρα της, μέχρι και την κατάκτηση της κορυφής στο διεθνές μουσικό στερέωμα.


3. Titane

Υπόθεση: Ένας πατέρας ξαναβρίσκει τον γιο του, που αγνοούνταν για 10 χρόνια. Μόνο που σχεδόν ταυτόχρονα με την άφιξή του, μια σειρά από φριχτούς φόνους συγκλονίζει την περιοχή.

4. Η νύχτα με τις μάσκες: 2

Υπόθεση: Λίγα λεπτά αφότου η Λόρι (Τζείμι Λι Κέρτις), η κόρη της Κάρεν (Τζούντι Γκιρ) και η εγγονή της Άλισον (Άντι Μάτιτσακ) άφησαν το μασκοφόρο τέρας, τον Μάικλ Μάγιερς, παγιδευμένο να καίγεται στο υπόγειο, η Λόρι θα εισαχθεί στο νοσοκομείο με τραύματα πιστεύοντας ότι επιτέλους κατάφερε να σκοτώσει τον ισόβιο βασανιστή της.

Αλλά όταν ο Μάικλ καταφέρνει να απελευθερωθεί, το τελετουργικό λουτρό αίματος θα αναβιώσει. Όσο η Λόρι παλεύει με τους πόνους και ετοιμάζεται να υπερασπιστεί ξανά τον εαυτό της απέναντί του, ξεσηκώνει όλη την περιοχή σε ένα κυνήγι για τον ασταμάτητο φονιά.

Οι γυναίκες θα ενωθούν με μια άλλη ομάδα επιζώντων ενός παλιότερου μακελειού του Μάικλ και θα αποφασίσουν να πάρουν την τύχη τους στα χέρια τους, σχηματίζοντας έναν άγρυπνο όχλο που σκοπεύει να εξοντώσει τον Μάικλ μια για πάντα. Το κακό θα πεθάνει απόψε.

5. Οικογένεια Άνταμς 2

Υπόθεση:  Τα απίθανα μέλη της οικογένειας Άνταμς θα επισκεφτούν πολλά μέρη της Αμερικής. Φυσικά θα κάνουν παντού την παρουσία τους αισθητή και θα αφήσουν σε κάθε στάση το ξεχωριστό τους αποτύπωμα. Στη διαδρομή θα συναντήσουν και άλλα μέλη της οικογένειας, ενώ θα κάνουν το λάθος να αφήσουν την έπαυλή τους στην επίβλεψη της γιαγιάς. Η goth, θανατολάγνα και εκκεντρική οικογένεια θα ζήσει μια ξέφρενη περιπέτεια που θα κοντέψει να τους στείλει… στον τάφο.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;