GNTM 4: Ο Ηρακλής Τσουζίνοφ είναι καλεσμένος στο σημερινό επεισόδιο (Trailer)
GNTM 4: Όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο - Δείτε το trailer

Σήμερα, Δευτέρα 25 Οκτωβρίου, όπως κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00 θα συντονιστούμε στο Star για να παρακολουθήσουμε ακόμη ένα επεισόδιο του GNTM 4.

Στο επεισόδιο που θα προβληθεί απόψε βλέπουμε ότι αρχικά οι παίκτριες και οι παίκτες του παιχνιδιού βρίσκονται μαζί με το Γιώργο Καράβα και την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου στο studio του σπιτιού, όπου θα παρακολουθήσουν ακόμη ένα χρήσιμο μάθημα μόντελινγκ. Ειδικότερα, τα υποψήφια μοντέλα σήμερα θα μάθουν τη διαφορά μεταξύ καμπάνιας και καταλόγου. 

Η αλήθεια είναι πως πρόκειται για ένα αρκετά ενδιαφέρον μάθημα, καθώς έχουμε ακούσει πολλές φορές τόσο στις οντισιόν όσο και σε φωτογραφίες που έρχονται στο πλατό φράσεις όπως “αυτή είναι πόζα καταλόγου” ή “είσαι μοντέλο καταλόγου”, αλλά πολλές φορές δεν κατανοούμε τι ακριβώς εννοούν οι ειδήμονες. Οπότε, σε αυτό το επεισόδιο μάλλον ήρθε η στιγμή να μάθουμε και εμείς μαζί με τα υποψήφια μοντέλα του GNTM 4 τι εστί κατάλογος και τι εστί καμπάνια! Άλλωστε, όπως βλέπουμε στο trailer το μάθημα είναι αρκετά πρακτικό, αφού τα μοντέλα θα εξασκηθούν κάνοντας πόζες!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr)

Μετά το μάθημα σειρά έχει η φωτογράφιση αποχώρησης, η οποία σήμερα θα έχει street αισθητική. Ειδικότερα, στο trailer ακούγεται η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου να εξηγεί στους παίκτες και τις παίκτριες πως ένα από τα μεγαλύτερα athletic brands παγκοσμίως τους έχει εμπιστευτεί την καμπάνια του που βγαίνει σε λίγες ημέρες. Στο συγκεκριμένο επεισόδιο ο guest που ήρθε για να βοηθήσει τα μοντέλα είναι ο περσινός νικητής του GNTM 3, Ηρακλής Τσουζίνοφ.

Έτσι, τα μοντέλα μπαίνοντας στο set βλέπουν τον Ηρακλή να βρίσκεται πάνω σε ένα μύλο και να ποζάρει διαρκώς, ενώ στη συνέχεια ο Γιώργος Καράβας τους εξηγεί ότι ο μύλος δε σταματάει να γυρνάει ποτέ. Τα μοντέλα φαίνονται να δυσκολεύονται να κάνουν πόζες όσο ο μύλος γυρνάει, ενώ ένα κάποιος παίκτης παθαίνει ένα μικρό ατύχημα στο set.

Τέλος, σύμφωνα με όσα βλέπουμε στα τελευταία δευτερόλεπτα του trailer κάποιοι παίκτες/παίκτριες πραγματικά εντυπωσιάζουν την κριτική επιτροπή, ενώ κάποιοι/κάποιες φαίνεται να την απογοητεύουν με τα αποτελέσματα που φέρνουν στο πλατό.

Δείτε το trailer:

Διαβάστε κι αυτά:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;