Big Brother: Ο παίκτης που αποχώρησε από το σπίτι του Μεγάλου Αδελφού
Ποιος παίκτης αποχώρησε από το σπίτι του Big Brother;

Το βράδυ της Παρασκευής παρακολουθήσαμε ακόμα ένα live του Big Brother με παρουσιαστές τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Ναταλί Κάκκαβα. Σε αυτό το live ένας ακόμα παίκτης αποχώρησε από το σπίτι του Μεγάλου Αδελφού.

Αυτή η εβδομάδα ήταν η εβδομάδα των ανατροπών. Η Σαμάνθα Μίσοβιτς κέρδισε το βέτο και “σώθηκε”. Τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση, που ήταν ο Παναγιώτης Πέτσας, ακολούθησαν στην ψηφοφορία του σπιτιού η Ανχελίτα, ο Ισίδωρος Δούνης, ο Μιχάλης Ευρυπιώτης και η Μαίρη Βαρσάμη.

Στο πλατό του Big Brother, βρέθηκε, πέρα από την Αφροδίτη Γραμμέλη, ο Steve Milatos για να σχολιάσει κι ο ίδιος όλες τις εξελίξεις του παιχνιδιού. Η ψηφοφορία ήταν σε εξέλιξη από το βράδυ της Πέμπτης και η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων κορύφωσε την αγωνία. Όπως ανακοίνωσε ο Γρηγόρης Γκουντάρας, ο παίκτης που αποχώρησε είναι ο Μιχάλης Ευρυπιώτης, ο οποίος στην σύντομη παρουσία του, δεν έπεισε το τηλεοπτικό κοινό.

Ο Μιχάλης ανέφερε για την αποχώρησή του:

“Στενοχωριέμαι που φεύγω κι αν είναι δίκιο ή άδικο θα το δείξει η πορεία. Τι να πω; Δεν το περίμενα να φύγω αλλά έγινε.”

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;