Η Lana Del Rey κυκλοφόρησε το άλμπουμ
Η Lana Del Rey κυκλοφόρησε ακόμη ένα άλμπουμ φέτος με τίτλο "Blue Banisters".

Η Lana Del Rey μας εκπλήσσει ευχάριστα, καθώς μόλις κυκλοφόρησε δεύτερο άλμπουμ μέσα στο ίδιο έτος. Έτσι, σήμερα Παρασκευή 22 Οκτωβρίου κυκλοφόρησε το άλμπουμ με τίτλο Blue Banisters, ενώ το προηγούμενο άλμπουμ της τραγουδίστριας κυκλοφόρησε τον περασμένο Μάρτιο και είχε τον τίτλο Chemtrails Over The Country Club.

Το άλμπουμ της Lana Del Rey, Chemtrails Over The Country Club, έφθασε στο No. 2 στο Billboard 200 και συγκέντρωσε θετικές κριτικές, ενώ το  Blue Banisters αρχικά θα κυκλοφορούσε στις 4 Ιουλίου. Και μπορεί να άργησε μερικούς μήνες, αλλά πλέον είναι εδώ και οι πρώτες κριτικές δείχνουν ότι δεν πρόκειται για πρόχειρη δουλειά, αλλά για ένα αποτέλεσμα που ανταποκρίνεται στις προσδοκίες όσων αγάπησαν την τραγουδίστρια μέσα από παλιότερες επιτυχίες της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LANA DEL REY PICTURES (@lanadelreypictures)

Το Blue Banisters συμπεριλαμβάνει 15 τραγούδια, ενώ το τραγούδι που “χαρίζει” το όνομά του στο δίσκο έχει το δικό του video clip, που μας μεταφέρει με νοσταλγικό τρόπο στην Αμερικανική ύπαιθρο.

Υπενθυμίζεται πως η αγαπημένη τραγουδίστρια υπήρξε αρκετά ενεργή το 2021, καθώς εκτός από τα 2 άλμπουμ που έδωσε σε κυκλοφορία φρόντισε να κυκλοφορήσει και μία ποιητική συλλογή σε audiobook και βιβλίο με τίτλο Violet Bent Backwards Over the Grass.

Διαβάστε κι αυτά:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;