GNTM 4: Απόψε το concept είναι εμπνευσμένο από τη
GNTM 4: Δύο εκλεκτοί καλεσμένοι προκαλούν πανικό στη σημερινή φωτογράφιση - Εντάσεις στο πλατό (Trailer)

Σήμερα, Τρίτη 19 Οκτωβρίου, θα προβληθεί ακόμη ένα επεισόδιο του GNTM 4 στις 21:00 στο Star. Το σημερινό επεισόδιο θα είναι εμπνευσμένο από τη σειρά-φαινόμενο της δεκαετίας του ’80 Δυναστεία. Σε κάποια στιγμή στο trailer ακούγεται η Ζενεβιέβ να εξηγεί στα υποψήφια μοντέλα για το Dynasty:

“Είναι μία σειρά που καθόρισε όλους εμάς στα 80s. Απίστευτος πλούτος, πολλά χρυσάφια. Αυτό έχετε να ζήσετε σήμερα.”

Η σειρά μάλιστα ήταν τόσο καθοριστική στα 80s, που ήταν από τις πρώτες σειρές που απέκτησαν το δικό τους reboot. Όπως γίνεται αντιληπτό, λοιπόν, το σημερινό concept απαιτεί πολύ glamour, καθώς τα μοντέλα θα φωτογραφηθούν μέσα σε μία πολυτελή έπαυλη με εντυπωσιακά ρούχα. Ωστόσο, τα μοντέλα δε θα φωτογραφηθούν μόνα τους.

Στην φωτογράφιση θα τους βοηθήσουν η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο Αργύρης ΑγγέλουΠιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης όπως βλέπουμε στο trailer τα μοντέλα θα πρέπει να “ξεδιπλώσουν” το υποκριτικό τους ταλέντο, καθώς θα πρέπει να “μπουν στο πετσί” του ρόλου και πιο συγκεκριμένα στο ρόλο ενός (πολύ πλούσιου) χαρακτήρα από τη Δυναστεία. Παράλληλα, κάθε μοντέλο φωτογραφίζεται με ένα από τους δύο καλεσμένους celebrities και δημιουργεί το δικό του διάλογο, ενώ από το trailer φαίνεται ότι το αποτέλεσμα θα είναι ξεκαρδιστικό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr)

Πριν την φωτογράφιση αποχώρησης όμως θα δούμε τα μοντέλα να ποζάρουν στο στούντιο του σπιτιού μαζί με αληθινά διαμάντια. Από τα στιγμιότυπα που βλέπουμε στο trailer ακούγονται πολλά θετικά σχόλια, ενώ ο Γιώργος Καράβας ακούγεται να λέει πως ο Ναπολέων του θυμίζει λίγο τον Brad Pitt.

Στο τέλος του trailer βλέπουμε ορισμένα στιγμιότυπα από το πλατό του GNTM 4. Έτσι, γίνεται αντιληπτό πως σήμερα θα υπάρξουν εντάσεις στο πλατό της εκπομπής, με την Άννα να βάζει τα κλάματα. Παράλληλα, ο Κωνσταντίνος φαίνεται επίσης να κλαίει, ενώ ακούμε να λέει στην κάμερα αναφερόμενος σε κάποιον/κάποια που ακόμη δε γνωρίζουμε ποιος/ποια είναι τα εξής:

“Μού φαίνεται πολύ ανήθικο να παίζεις έτσι με την ψυχολογία και την κατάσταση του άλλου.”

Εκτός από τους παίκτες όμως και η Ζενεβιέβ Μαζαρί φαίνεται εμφανώς εκνευρισμένη με κάποιον παίκτη ή κάποια παίκτρια στο πλατό του παιχνιδιού όσο οι κριτές βλέπουν τα αποτελέσματα της φωτογράφισης.

Δείτε το trailer εδώ:

Διαβάστε κι αυτά:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;