Η μεγάλη επιστροφή της Adele
Η Adele κυκλοφόρησε το πρώτο της κομμάτι από το άλμπουμ "30" και το διαδίκτυο έχει ξετρελαθεί!

Μετά από έξι χρόνια που απείχε από το τραγούδι, η Adele έκανε το μεγάλο comeback της. Ξημερώματα Παρασκευής, κυκλοφόρησε το πρώτο της single, “Easy On Me“, από τον τέταρτο προσωπικό της δίσκο, “30”, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 19 Νοεμβρίου. Μέσα σε ένα 24ωρο από την κυκλοφορία του, το τραγούδι έσπασε όλα τα ρεκόρ.

Το “Easy On Me” είναι το πρώτο κομμάτι που θα κυκλοφορήσει από το άλμπουμ της με τίτλο “30”. Η ίδια δήλωσε για το πρώτο της single μετά από 6 χρόνια:

“Αυτό το τραγούδι είναι ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια του άλμπουμ.

Δεν ήμουν καθόλου κοντά σε αυτό που ήλπιζα ότι θα ήμουν όταν μπήκα στα 30 πριν από σχεδόν τρία χρόνια. Στην πραγματικότητα το αντίθετο (συμβαίνει). Βασίζομαι στη ρουτίνα και τη συνέπεια για να νιώθω ασφάλεια, πάντα αυτό έκανα. Κι όμως, εκεί ήμουν, εν γνώσει μου – πρόθυμα ακόμα- ρίχτηκα σε έναν λαβύρινθο απόλυτου χάους και εσωτερικής αναταραχής.”

 

View this post on Instagram

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adele (@adele)

Μέσα σε μία μόνο ημέρα συγκέντρωσε περίπου 24 εκ. streams στο Spotify και έγινε το τραγούδι με τα περισσότερα streams μέσα σε μία ημέρα. Επίσης, το τραγούδι απέσπασε τον ίδιο τίτλο και στο Amazon Music. Ενώ, το μουσικό βίντεο κλιπ που σκηνοθέτησε ο Καναδός σκηνοθέτης, Xavier Dolan, συγκέντρωσε 56 εκ. views σε 24 ώρες.

 

View this post on Instagram

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adele (@adele)

Το βίντεο του “Easy On Me” γυρίστηκε πριν από ένα μήνα στο Quebec και βρίσκει την Adele να συνεργάζεται ξανά με τον βραβευμένο σκηνοθέτη Xavier Dolan (Mommy, It’s Only The End The World). Ο Dolan σχολίασε για την επιστροφή της Βρετανίδας καλλιτέχνη:

“Ειλικρινά ήλπιζα να συμβεί αυτό.

Για μένα δεν υπάρχει τίποτα ισχυρότερο από τους καλλιτέχνες που επανασυνδέονται μετά από χρόνια χωρισμού. Έχω αλλάξει. Η Adele έχει αλλάξει. Και αυτή είναι μια ευκαιρία να γιορτάσουμε τον τρόπο με τον οποίο έχουμε εξελιχθεί και οι δύο και πως μείναμε πιστοί στα αγαπημένα μας πράγματα. Είναι όλα ίδια αλλά τόσο διαφορετικά.”

Το “Easy On Me” είναι μία μπαλάντα με όλα τα κλασσικά στοιχεία που έχουμε ακούσει στα τραγούδια που την έκαναν διάσημη. Πιάνο με τη μοναδική φωνή της τραγουδίστριας, ένα “μεγάλο” ρεφρέν και όσο πιο μακριά από τα τραγούδια που ακούμε στο ραδιόφωνο σήμερα. Πολλοί ήταν αυτοί που έτρεξαν να το χαρακτηρίσουν ως μία απολογία στο σύντροφό της από τον οποίο έχει πάρει διαζύγιο, όμως, φαίνεται να είναι περισσότερο μία απολογία για τις επιλογές της και την πορεία της ζωής της προς το παιδί της. Κάτι που συνάδει και με όσα έχει δηλώσει η ίδια για το νέο της άλμπουμ.

 

View this post on Instagram

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adele (@adele)

Το “30” είναι η πρώτη νέα δουλειά της Adele μετά την κυκλοφορία του τρίτου της άλμπουμ “25”, που είχε κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο του 2015 και είχε αποσπάσει το Grammy καλύτερου άλμπουμ της χρονιάς. Ο νέος δίσκος είναι σε παραγωγή των Greg Kurstin, Max Martin, Shellback και Tobias Jesso Jr που έχουν συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν αλλά και των νέων συνεργατών της, Inflo και Ludwig Göransson.

Οι αντιδράσεις στο διαδίκτυο

Διάβασε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1 
 0