Στεφανία Τζαφέρη: Άγριος ξυλοδαρμός της γνωστής food blogger από τον σύντροφό της - Κύμα συμπαράστασης στα social media
Η γνωστή food blogger, Στεφανία Τζαφέρη, κοινοποίησε τον ξυλοδαρμό της με μία σοκαριστική ανάρτησή της στο Twitter.

Μία περίπτωση ξυλοδαρμού έχει κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του ελληνικού διαδικτύου και έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις και ένα κύμα οργής. Πρόκειται για τον ξυλοδαρμό της γνωστής food blogger από την Κρήτη, Στεφανία Τζαφέρη, από τον σύντροφό της.

Η γνωστή food blogger, το πρωί της Παρασκευής ανάρτησε μία φωτογραφία της μετά τον ξυλοδαρμό που υπέστη από τον σύντροφό της. Στη σχετική ανάρτηση έγραψε, μόλις, τέσσερις λέξεις:

“Έτσι για να υπάρχει”

Η εν λόγω ανάρτηση της Στεφανίας προκάλεσε ένα κύμα συμπαράστασης από χρήστες του Twitter και άλλων μέσων, οι οποίοι προσφέρθηκαν να τη βοηθήσουν με χρήματα για τα δικαστικά έξοδα, δίνοντας το τηλέφωνό τους για να επικοινωνήσει, ακόμα και με τη φυσική τους παρουσία για να αποτρέψουν, τυχόν, νέα επίθεση από τον δράστη.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν διάφορα μέσα, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από την ΕΛ.ΑΣ. για το συμβάν, ούτε και αν έχει ταυτοποιηθεί ή προσαχθεί ο δράστης του ξυλοδαρμού. Μάλιστα, το iefimerida.gr επικαλούμενο πηγή από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης αναφέρει πως η υπόθεση ανατέθηκε στην ΕΛ.ΑΣ., έχουμε ξεκινήσει την προανάκριση, ενώ έχει ενημερωθεί και ο αρμόδιος εισαγγελέας. Η ίδια πηγή αναφέρει ότι μέχρι στιγμής οι έρευνες δεν έχουν “προσωποποιηθεί”, ούτε και υπάρχει προσαγωγή, ενώ, σημείωσε ότι η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της διερεύνησης.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., η Στεφανία Τζαφέρη πήγε στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου και στη συνέχεια διακομίστηκε στο Βενιζέλειο. Η ίδια αστυνομική πηγή που επικαλείται το γνωστό site αναφέρει:

“Έχει ήδη εξεταστεί από ιατρό, ιατροδικαστή και ψυχολόγο και πλέον αναμένουμε το πόρισμα για να προχωρήσουμε.”

Μάλιστα, εκτιμάται ότι θα υπάρξουν εξελίξεις στην υπόθεση μέσα στις επόμενες ώρες.

Η Στεφανία Τζαφέρη, στη δεύτερη ανάρτηση της είχε γνωστοποιήσει ότι ζήτησε τη συνδρομή της αστυνομίας. Όπως έγραψε σε αυτή:

“Έχω επικοινωνήσει με την αστυνομία, έδωσα κατάθεση στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, αργότερα με μετέφεραν στο Βενιζέλειο Ηρακλείου με ΕΚΑΒ για επιπλέον οφθαλμολογικές εξετάσεις και τώρα έχω πάρει εξιτήριο και επιστρέφω σπίτι. Ευχαριστώ όλους σας για το ενδιαφέρον.”

Σε μία νέα ανάρτησή της, η Στεφανία αναφέρει ότι έχει κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες με τη βοήθεια της Ελληνικής Αστυνομίας. Σε αυτή γράφει συγκεκριμένα:

Το κύμα συμπαράστασης στα social media

Πολλοί ήταν εκείνοι που συμπαραστάθηκαν στη Στεφανία Τζαφέρη μέσα από δικά τους post ή πιο έμπρακτα, καθώς είναι διατεθειμένοι να την βοηθήσουν είτε οικονομικά είτε ψυχολογικά.

Διαβάστε ακόμα: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
 1