Άγγελος Μπράτης:
Άγγελος Μπράτης: Όσα αποκάλυψε ο σχεδιαστής και κριτής του GNTM 4 για τη μάχη του με την κατάθλιψη και το πρώτο GNTM.

Σήμερα, Τρίτη 12 Οκτωβρίου, ο διάσημος σχεδιαστής και κριτής του GNTM 4, Άγγελος Μπράτηςβρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Brakfast@Star. Μεταξύ άλλων στη συνέντευξή του ο Άγγελος Μπράτης αναφέρθηκε στο ρόλο του ως κριτής στο Greece’s Next Top Model, αλλά και στη μάχη που έδωσε με την κατάθλιψη.

Ο Άγγελος Μπράτης αναφέρθηκε στην πρώτη χρονιά του GNTM, κατά τη διάρκεια της οποίας δυσκολεύτηκε αρκετά.

“Η πρώτη χρονιά ήταν πάρα πολύ δύσκολη για μένα. Καταρχάς εγώ ήμουν πάντα ένας άνθρωπος των backstage, δεν είχα εμφανιστεί ποτέ. Ήμουν λίγο δύσκολος και με τα περιοδικά, όσοι με ξέρουν καλά ήμουν πάντα πολύ διακριτικός. Γενικά, ήταν δύσκολη η πρώτη μου χρονιά. Αυτό δεν το έχω ξαναπεί. Έχουν περάσει τέσσερα χρόνια και νομίζω ότι έχω αποδείξει ότι μπορώ να κάνω αυτό που κάνω…

Είχε συμπέσει τότε με ένα total burn out που είχα στα 40 μου. Δεν μπορούσα να διασχίσω τον δρόμο τόσο πολύ. Έπαθα burn out, κάηκε ο εγκέφαλος. Όλο το σύστημα κάηκε. Και ταυτόχρονα, ενώ είχα κατάθλιψη και έπαιρνα αγωγή, έγινα διάσημος σε όλη την Ελλάδα. Έπρεπε να το διαχειριστώ και να βλέπω την εικόνα μου στην τηλεόραση και να μην με αναγνωρίζω. Είχα πάρει πάρα πολλά κιλά, δεν μιλούσα, δυσκολευόμουν πολύ, ωστόσο τα κατάφερα και είμαι αυτός που είμαι τώρα “, αποκάλυψε ο ίδιος ανακαλώντας στη μνήμη του την περίοδο του πρώτου GNTM.

 

View this post on Instagram

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ANGELOS BRATIS (@angelosbratis)

Έπειτα, συνέχισε λέγοντας ότι δούλεψε πολύ με τον εαυτό του, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει πως το GNTM του έκανε πολύ καλό.

“Αν δεν είχα αυτό το ταξί να έρχεται να με πάρει να πάμε στο στούντιο, μπορεί να μην έβγαινα καθόλου από το σπίτι μου. Με βοήθησε το GNTM», είπε ο Άγγελος Μπράτης χαρακτηριστικά.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του Άγγελου Μπράτη:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
2'
16 - 13
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;