Big Brother: Ο παίκτης που αποχώρησε από το ριάλιτι - Η ανακοίνωση που έφερε την μεγάλη ανατροπή
Ακόμα μία αποχώρησε πραγματοποιήθηκε στο Big Brother.

Το βράδυ της Παρασκευής παρακολουθήσαμε ακόμα ένα ανατρεπτικό Big Brother. Τρεις από τους πιο ισχυρούς παίκτες διεκδίκησαν την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού, όμως, μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης μία ανακοίνωση έφερε τα πάνω κάτω.

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση την εβδομάδα αυτοί ήταν η Ευδοκία Τσαγκλή, ο Νίκος Τακλής και ο Steve Milatos ενώ το αγώνισμα του βέτο κέρδισε ο Νάσος, ο οποίος δεν θέλησε να σώσει κάποιον παίκτη και να αλλάξει τους υποψήφιους.

Η αγωνία κορυφώθηκε και όπως ανακοίνωσε ο Γρηγόρης Γκουντάρας, ο παίκτης που αποχώρησε είναι ο Steve, αφήνοντας όλους με το στόμα ανοιχτό, αφού ήταν ένας από τους πιο διάσημους και δυνατούς παίκτες του φετινού Big Brother.  Ο Steve Milatos δήλωσε ότι το περίμενε και ότι τόσο η Ευδοκία όσο και ο Νίκος έχουν χτίσει μία δυναμική.

Ωστόσο, μετά την ανακοίνωση του παίκτη που αποχώρησε, ήρθε μία ανακοίνωση που έφερε μία μεγάλη ανατροπή!

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και ο ίδιος ο Big Brother είχε να κάνει μια ανακοίνωση στους παίκτες, που παραμένουν στο σπίτι. Οι συγκάτοικοι θα έπρεπε να ψηφίσουν απόψε live τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση για την επόμενη εβδομάδα, κάτι που έγινε για πρώτη φορά στο παιχνίδι. Οι παίκτες έπρεπε να ψηφίσουν μόνο έναν συγκάτοικό τους και όχι δύο, όπως συνηθίζεται, ενώ ο υποψήφιος δεν μπορεί να διεκδικήσει την αρχηγία.

H ψηφοφορία ανέδειξε ξανά υποψήφια προς αποχώρηση την Ευδοκία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;