GNTM 4: Τα μοντέλα
GNTM 4: Απόψε τα μοντέλα "ροκάρουν" από ψηλά - Όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Στο επεισόδιο του GNTM 4 που θα δούμε σήμερα, Δευτέρα 4 Οκτωβρίου, στις 21:00 στο STAR, τα 19 μοντέλα θα κάνουν μία πασαρέλα, η οποία θα τους φτάσει στα… ύψη! Πιο συγκεκριμένα, απόψε τα μοντέλα θα κληθούν να περπατήσουν σε μία διάφανη πασαρέλα ύψους 13 μέτρων, ενώ στο τέλος του Catwalk θα φωτογραφηθούν σε ύψος 13 μέτρων. Ο παίκτης ή η παίκτρια που θα έχει την πιο αδύναμη λήψη θα είναι αυτός ή αυτή που θα αποχωρήσει από το σπίτι του GNTM.

Tο concept του catwalk και της φωτογράφισης σήμερα λέγεται Rock n’ Roll σε υψόμετρο και θέλει τους παίκτες και τις παίκτριες του GNTM 4 να ντύνονται rock stars και να “ροκάρουν” επί σκηνής για τις ανάγκες του shooting. Φυσικά, στο πλαίσιο της φωτογράφισης βλέπουμε πολλούς παίκτες και παίκτριες να τραγουδούν διάφορα γνωστά τραγούδια, όπως το Beggin, ενώ παράλληλα κρατούν μία κιθάρα και ποζάρουν ως rock stars. Με αυτό τον τρόπο καταφέρνουν να ξεσηκώσουν τους παίκτες και τις παίκτριες που βρίσκονται από κάτω, αλλά και τους κριτές και τον coach που τους παρακολουθούν.

 

View this post on Instagram

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr)

Βέβαια, το ύψος αποτελεί μία μεγάλη πρόκληση για τα νεαρά μοντέλα. Έτσι, στο trailer βλέπουμε πως η Κυβέλη αντιμετωπίζει πρόβλημα με το ύψος, λέγοντας χαρακτηριστικά “Δε μπορώ”Παράλληλα, ακούγονται και άλλα μοντέλα που αναφέρουν ότι φοβήθηκαν το ύψος, όταν βρέθηκαν στην πασαρέλα. Ωστόσο, μένει να δούμε τις προσπάθειές τους και τα αποτελέσματα αυτών στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 4.

Εκτός όμως από την ανατρεπτική φωτογράφιση στο σημερινό επεισόδιο παρακολουθούμε τα μοντέλα να γυμνάζονται, αλλά και να ακούν σημαντικές συμβουλές από το διατροφολόγο του GNTM 4. Επιπλέον, η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου δείχνει στα μοντέλα ένα νέο χώρο, ο οποίος δεν υπήρχε στα προηγούμενα GNTM. Πρόκειται για ένα studio, όπου όπως καταλαβαίνουμε στο σημερινό επεισόδιο τα μοντέλα θα δοκιμάσουν για πρώτη φορά να κάνουν πασαρέλα υπό την καθοδήγηση του Γιώργο Καράβα και της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου.

Δείτε το trailer:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;